Напишете дума/думи за търсене

Да се справим с болките в гърба без химия

Все повече хора страдат от така наречените мускулноскелетни състояния по различни причини – прекалено заседяване на бюро и пред компютър, сериозни физически натоварвания, възрастови изменения и т.н. Ако отидете на лекар, най-вероятно ще ви предпишат веднага медикаменти. За щастие има начин да си помогнете и без да се тровите с химия.

Благодарение на своя богат на минерали и мощни етерични масла състав мускулният релаксант на Juman ще намали болките ви значително. Облекчението ще дойде от всички 26 минерала от Мъртво море, с които е произведен релаксантът, и които ще работят ведно със силата на етеричните масла в него за успокояване на претоварените мускули. Той прониква бързо и лесно през кожата и затова действието му се усеща веднага. Подобрява циркулацията на кръвта и постепенно заличава болките в мускулите и ставите, свързани с артрит.

За разлика от лекарствата този продукт не предизвиква странични ефекти и няма да раздразни дори кожата ви, защото е произведен без стероиди и алкохол. Това е идеалният крем за хора, които страдат от артрит, изцяло с естествени активни съставки. Перфектен е и за спортисти, защото освобождава от мускулни спазми и повишава издръжливостта на мускулите. Не на последно място релаксантът охлажда и има добро действие срещу кожни проблеми.

Повече информация за компанията и предлаганите продукти може да получите на фирмената интернет страница www.juman.bg или във Фейсбук.

X