Напишете дума/думи за търсене

Безплатни консултации с топ уролог хирург специалист по дефекти в пикочния мехур онкологични заболявания на урогениталната система

Проф. д-р Деря Балбай от „American Hospital”и Университетска болница „Коч”, Турция, ще консултира безплатно пациенти на 16 и 17 февруари 2018г. в град София. Консултациите са подходящи за пациенти с дефекти в пикочния мехур и пациенти с онкологични заболявания в урогениталната система.

При рака на пикочния мехур, за разлика от другите видове рак, след като органът бъде премахнат или пикочните канали се свързват към предната стена на корема и пациентът живее цял живот с торби, които залепя на корема си или вместо пикочния мехур се изгражда друг пикочен мехур. Макар че в модерната урология и двете операции представляват приемливи методи, то трябва да се изпробват всички възможности да се постави нов пикочен мехур на всеки пациент. Защото по този начин, освен че ще се възпрепятстват психологичните проблеми на пациентите, които могат да се породят заради необходимостта да се живее с торба, ще се намали и вероятността от сблъскване с инфекции на пикочните пътища. Най-честите операции за изграждане на нов пикочен мехур се извършват като се използват собствените тънки черва на пациента.

При тази операция пациентът трябва да се наблюдава много добре и тя следва да се извърши в компетентни центрове от опитни лекари. Тази операция може да се извърши по открит начин или по роботизиран начин. Извършването ѝ по роботизиран метод носи много предимства на пациента – намалено кървене и намаляване на усложненията,сроковете на възстановяването на пациента са много кратки. Напълно закритият роботизиран метод може да се извърши в много малко на брой центрове в света. Един от тези центрове е „American Hospital”.

Проф. д-р Деря Балбай през 1994г. специализира урология в клиника Майо – САЩ, а между 1996 – 1999г. специализира урология в център за лечение на рака „MD Anderson” към Тексаският университет. В момента работи в „American Hospital” и Университетска болница „Коч”.

Член е на Американската урологична асоциация, Европейскатаасоциация по урология, Международното дружество по урология, Дружеството по урологична роботизирана хирургия, Югоизточно-евопейското сдружение по роботизирана хирургия, Турската урологична асоциация, Евроазиатската урологична асоциация, Асоциацията по ендоурология, Турската медицинска асоциация – Истанбулската Камара.

Инициативата е част от поредица безплатни консултации на „American Hospital” и Университетска болница „Коч” и чрез които на българските пациенти се предоставя достъп до най-добрите специалисти и до последните достижения в медицината.

За консултациите пациентите трябва да запазятпредварителен час, както и да носят епикризи и изследвания, с които разполагат до момента.

Срещите ще се проведат в офиса на „American Hospital” и Университетска болница „Коч” на адрес: бул.”Христо Ботев” 26, гр. София.

За предварително записване и допълнителна информация можете да се обадите на тел. 0899 975 588и 0888 912 702

https://bridgehealth.bg/

X