Напишете дума/думи за търсене

Диетата “Крейг” сваля 1 кг на седмица и бори диабета

Действие и точки

Диетата поддържа тялото във форма и балансира теглото. А вторият ѝ тип помага на хора с диабет тип 2, като включва бедни на въглехидрати продукти и контрол на кръвната захар.

12-а в общата класация, тя е 3-а по критерия “най-добра за отслабване”; 7-а е по показателите “бързо сваляне на килограми” и “лесна за изпълнение”; 8-а е в сектора “най-добра срещу диабет”; 15-а е в “най-добро здравословно хранене”; 20-а е в “най-добра за сърцето”.

Колко струва

Това е скъпа диета, особено с доставка на менюто. У нас то стига до 40 лв. на ден без консултациите. Цената драстично спада, когато започнете да си готвите сами.

Лесно ли се спазва?

Ако получавате готово меню – да. И пестите време. Иначе готвенето и внимаването с калориите е трудна и бавна аритметика. Улеснява фактът, че не се изключват големи групи храни, включително месото.

Отслабва ли се

С тази диета за месец сваляте 4-5 кг, и то трайно. Особено ако сте мотивирани да не се отказвате и да не нарушавате режима.

Кой я следва

Хиляди известни имена са минали през центровете на Джени Крейг и са се вталили неузнаваемо. Сред тях е актрисата Кристи Алей, която свали за няколко месеца 25 килограма. Крейг помогна да отслабнат на Моника Люински, Марая Кери, Мел Би от “Спайс гърлс” и много други.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X