Напишете дума/думи за търсене

Моята тайна за здрава простата. Този простичък метод е достъпен за всеки. Той помага на 93% от хората

Здравейте приятели. Искам да споделя полезна информация с всеки, който знае какво е болка при уриниране и нарушена ерекция.

Преди една година успях да се отърва от простатита. Направих го за малко повече от 2 месеца - “унищожих” хроничния простатит, който ме измъчваше от години, а и се подобри потентността ми.

Простатитът се появи при мен преди 8 години. Тогава работех по строежите и си простудих простатата. Появиха се дърпащи болки, често уриниране и всичко останало.

През годините опитах антибиотици, различни народни средства, лекари. Получиха се някакви резултати, но хроничният простатит си остана.

Започнаха проблеми с потентността, които, както каза докторът, са в пряка зависимост от заболяването, а това се случва при 90% от мъжете, които страдат от простатит. В началото, потенцията стана вяла, а след това започна понякога да изчезва напълно. Аз съм само на 47 години и да свърша със сексуалния си живот не бях готов.

Успях да подобря потентността си и да се отърва от хроничния простатит напълно! Помогна ми препаратът Менмакс, който купих след като ми го препоръча един възрастен лекар. Той се оказа много ефективен. Освен това ефектът от него се усети почти веднага.

Сутрешна ерекция нямах от 10 години, още преди проблемите с потентността. А сега се появи само няколко дни след като започнах да приемам препарата. Искаше ми се да се нахвърля на всички жени около мен - добре, че наблизо е съпругата ми. С времето от Менмакс нещата ставаха само по-добри.

Започнаха да изчезват симптомите на простатита. След около 2 – 3 месеца си направих тестове и те показаха, че простатит няма. Минаха повече от 10 месеца, а простатитът продължава да го няма.

Препоръчах този препарат на няколко от познатите ми и той и на тях помогна. Те също се избавиха от хроничния простатит, изчезнаха им и проблемите с потентността.

Погледнете снимката ми! Преди една година за първи път опитах Менмакс, и оттогава като че се подмладих с 10 години. Първият осезаем ефект усетих само след седмица. Болките започнаха да изчезват, честото уриниране престана.

Продукта „Менмакс” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/manmax/или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + безплатна доставка (общо 49 лв.)

2 бр. х 45 лв. + безплатна доставка (общо 90 лв.)

3 бр. х 39 лв. + безплатна доставка (общо 117 лв.)

X