Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем дали някой с връзка ни харесва

Животът си върви по руслото, докато един ден не осъзнаете факта, че някой във вашето обкръжение ви харесва. Дотук добре, но има една подробност. Този някой вече има връзка.

Ситуацията може да е неудобна или примамлива, в зависимост от това как я виждате. Ако се чувствате привлечени от човека, вероятно ще ви е интересно да разберете дали наистина ви харесва или не.
Проблемът е, че не сте сигурни дали се отнася към вас по този начин от обикновена учтивост, дали сте сбъркали или наистина между вас двамата има химия.
Как може да разберете? Кои знаци сигнализират за това, че е вярно?

1. Гледа ви различен начин
Когато някой е привлечен от вас, погледът му се променя. Ако се интересува от вас, ще ви погледне винаги, когато може.
Това може да се случва по съзнателен или несъзнателен начин. Въпреки че се опитва да го избегне, той винаги ви поглежда, когато сте близо до него.

2. Иска да е близо до вас
Ако някой във връзка ви харесва, той ще иска да бъде близо до вас. Ако сте приятели, този човек ще търси начин да скъси дистанцията. Също така може да забележите, че той се държи по различен начин с вас, отколкото с другите си приятели.
Не е изключено да прояви известен интерес, за да разбере дали има някакъв шанс с вас, въпреки че има връзка.

3. Споделя с вас
Наясно сте, че говори твърде много с вас, макар че има партньор. Ако проявя интерес как е бил денят ви, може би това, което чувства към вас, надхвърля обикновеното приятелство.

4. Сравнява ви с партньора си
Никой не обича да бъде сравняван с другите. Когато обаче той започне да сравнява половинката си с вас, може би косвено ви казва колко много ви харесва. Не е изключено да чуете, че той много би искала човекът до него да прилича повече на вас или да притежава много от вашите качества.

5. Иска да правите много неща заедно
Като приятели е нормално да искате да споделяте моменти заедно. Ненормално е неговото настояване да ви кани да правите различни неща заедно, неща, които той би могъл да направи с партньора си.
Това предпочитание да прекарва повече време с вас, отколкото с официалната му половинка, определено означава, че ви харесва повече от приятел.

6. Ревнува, когато излезете с някой друг
Вероятно той ще стане ревнив, когато му кажете, че излизате с някой друг. Това може да го накара да промени отношението си или да ви упрекне. Понякога може да ви каже, че не трябва да го правите, защото вярва, че човекът, с когото ще излезете на среща, не е подходящ за вас.


7. Обажда ви се, когато има проблеми с партньора си
Това може да ви накара да се почувствате като „втората цигулка“. Въпреки това е вероятно мъжът, който ви харесва, да дойде при вас за съвет.
Това често се случва, за да разбере дали има шанс с вас, в случай че настоящата му връзка приключи.

8. Ще се опита да бъде във вашия социален кръг
Прави ли ви впечатление, че постоянно се натъквате на него, където да отидете с приятелите си и то на най-необичайни места? Това може да не е случайно.
Ако този човек ви харесва, той ще търси безкрайни възможности да ви види и да бъде близо до вас. Ако той е във вашия социален кръг, ще му е по-лесно да бъде наоколо.

9. Стреми се да привлече ви вниманието, когато сте наоколо
Мимиките му, движенията на тялото и поведението му могат да бъдат признаци, които ви казват, че ви харесва.
Когато сте на едно и също място, този човек се опитва да привлече вниманието, така че да го забележите. Понякога той може да промени стойката на тялото или тона на гласа си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X