Напишете дума/думи за търсене

Признаци, че не ви бива в любовните срещи

Лоши сте в обвързването? Но може би сте добри в срещите?

Ако сте необвързани и не сте сигурни, че наистина знаете как да общувате с обектите си на желание, направете този труден любовен тест, за да видите кои са ви пробойните в романтичния живот.

Може да сте в претъпкан бар и пак да не срещнете някого, с когото да се приберете
Всичко, което трябва да направите, е да се усмихнете на някой мъж и той ще се разтопи като масло. Бонус точки, ако наистина може да извадите умно изречение от ръкава.

Ревнувате приятелите си и историята на техните срещи
Имате ли приятелка, която получава два пъти повече любов и секс от вас и не разбирате как се случва това? Ако е така, започнете да я използвате като ваш ятак. И си водете бележки, ако харесвате това, което виждате.

Не използвате ума си
Ползвате ли остроумието си за свалка? Ако отговорът ви е не, време е да се поправите. Мозъкът е най-голямата ерогенна зона. Ако не знаете как да забъркате малка буря в ума на мъжа, никога няма да бъдете момичето от фантазиите му.

Не се ангажирате с никого
Казвате ли „здравей” на хората, покрай които минавате всеки ден – портиери, продавачът в пекарната и касиерката в аптеката? Е, трябва. Това не само ви прави достъпна за тях, но и други секси хора наоколо ще забележат, че сте приятелски настроена, открита и лесна за общуване.

Водите приятелите си навсякъде
Говорейки за вашите приятели мъже, тези платонични двойници могат да бъдат спойката, която ви държи заедно, но не излизайте с тях през цялото време. Дори и да са гейове, те ви блокират за нови мъже в живота ви.

Носите едно и също облекло навсякъде
Не излизайте винаги със същите дрехи, с които отивате на работа. Не казвам, че трябва да изглеждате като работещо момиче в happy hour, но трябва да се чувствате секси, за да изглеждате така. И това просто няма да се случи с онази корпоратимна риза с копчета и удобни офис мокасини.

Рано се вманиачавате
При срещата с него вече сте погълнати от чудене дали той е за вас? Иска просто бърз флирт? Или той е вашият потенциален баща на децата ви? Ще го хареса ли майка ви? Ехо, отпуснете се. Първо, трябва да го опознаете! Вижте от какво е направен, преди да му лепнете какъвто и да било етикет.

Твърде огорчени сте от мъжете
Ако сте произнасяли фрази като "Мъжете са гадни", "Ще пораснат ли тези момчета някога?" и "Писна ми от задници", ясна е работата. Вашата мантра е доста негативна. Лесно е да се уморите от неуспешни връзки, но откровеният шовинизъм със сигурност ще прецака шансовете ми за дълга и влюбена връзка.

Страхувате се да поемете риск
Наистина ли трябва да излизам с този човек? Да, момиче, дай му шанс! Освен ако не е гадняр, очевидно. И нека ви кажа от опит, знам, че срещата с мъж в любимата ви пицария означава, че ще трябва да избягвате да ходите там, ако скъсате. Но това не е причина да не го тествате на вкус като ваш мъж. Понякога трябва да поемете риска.

Не уважавате себе си
Тук не става въпрос дали спите с всеки мъж или не. Иде реч за това как се държите. Няма по-добра тестова ситуация от това да се сблъскате с бивш партньор. Отнасяйте се с уважение към него и към себе си. Винаги се поздравявайте учтиво, когато се видите публично, независимо какво ви е причинил (освен ако не рискува физическото ви благополучие).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X