Напишете дума/думи за търсене

Мъжете неистово харесват жени, които флиртуват по тези начини

Виждате ги в другия край на стаята и изпитвате искра на привличане. Преглъщате срамежливостта си и решавате този път да направите ход. Събирате смелостта си, поемате дълбоко въздух и се приготвяте да се впуснете във флирта. Но почакайте само за секунда. Как да започнете с цялата тази работа с флирта? Изглежда толкова лесно във филми и романтични сериали, където едно намигване в претъпкана стая отваря вратата към любовта за цял живот.

Какви са стъпките на неустоимия флирт?

Усмихнете се и установете зрителен контакт
Двете най-универсални техники за флирт все още работят най-добре. Изследванията показват, че мъжете и жените по света използват тези техники за флирт.

Бъдете близки
Според Journals of Nonverbal Behavior „мимикрията е положително свързана с романтичен интерес". Имитирането на нечии движения може да покаже, че той се интересува.

Ние харесваме хора, които приличат на нас. Опитайте се да се свържете с някого, който ви интересува дори на ниско ниво. Когато хората не са като нас, ние изглежда приемаме аспект от информацията за тях и го свързваме с нас, което ни кара да мислим по-благосклонно за отсрещния.

Адриана Дженкинс от Харвардския университет: „След като имате малка част от информацията за това, че някой е подобен на вас или различен, изглежда, че го приемате и се захващате с него. Може да мислите, че той е подобен на вас във всичко, въпреки че може да нямате много причини да мислите това. Доста е изненадващо.

Не флиртувайте в неподходящ момент
Не флиртувайте по време на работни срещи, родителски срещи или друга важна или професионална среща - използвайте преценката си. Ако смятате, че е неподходящ момент да се обърнете към някого романтично, изчакайте подходящото време.

Бъдете наясно с нежелания флирт
Внимавайте за признаци, че обектът ви на желание просто не ви харесва толкова, колкото вие него. Агресивният, нежелан флирт е неудобен и нежелан. Наблюдавайте езика на тялото му. Ако се отдръпва, постоянно гледа настрани или кръстосва крака във ваша посока, вероятно не се интересува от вниманието ви.

Бъдете любопитни
Всеки обича да говори за себе си, така че задавайте въпроси и докажете, че се интересувате от това, което отсрещният има да каже. Той ще оцени искреното ви желание да научите нещо за него. Експертите също включват това в своите четири любими техники за флирт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X