Напишете дума/думи за търсене

4 техники за флирт, които са толкова ефективни, че са страшни

Когато мислите за срещи и намиране на партньор, думата „флирт" непременно ще ви дойде наум. Това е чудесен начин да привлечете вниманието на някого и да му кажете, че се интересувате.
Флиртът може да бъде фин или прекален. Може да е сладък, глупав или секси.

И може просто да включва поглед или говорене по определен начин с определени думи. Флиртът може да е нещото, което привлича всеки, на когото сте хвърлили око, или може да се провали напълно.

Кои техники за флирт, които са толкова ефективни, че са плашещи?

1. Флиртувайте без думи
Няма нужда от върволица от думи, с която да свалите някого. Уловете погледа на този, който ви интересува, и го погледнете в очите за няколко секунди по-дълго, отколкото обикновено. Не забравяйте да се усмихнете по мек и топъл начин. Невербалните знаци могат да бъдат объркващи, така че се уверете, че предавате навън това, което наистина е във вас. Това прави голяма разлика.

2. Бъдете истинското си аз, докато флиртувате
Не насилвайте и не бъдете фалшиви относно това, което казвате или как действате. Не се преструвайте на такива, каквито не сте, за да скриете смущението или несигурността. Всичко това ще се случи и ще накара другия човек да тича в обратната посока.

Нека флиртът да дойде възможно най-естествено за вас и бъдете честни. Планирането какво да кажете, преди да започнете да флиртувате, най-вероятно ще ви накара да изглеждате сковани или нереални. По-добре е да работите повече върху настроението и увереността си, отколкото да измисляте идеалното нещо, което да кажете, или да се опитате да бъдете нещо, различно от себе си.

3. Станете любопитни (но без да прекалявате)
Опознайте човека, с когото флиртувате, бидейки любопитни за него. Задавайте въпроси, на които наистина искате отговори, слушайте и се ангажирайте, докато той говори.

Не позволявайте на нервността да отвлече вниманието ви. С други думи, не седете и не мислете какво остроумно нещо ще кажете след това, докато другият говори и отговаря на въпроса ви. Ще пропуснете страхотна възможност да се свържете и флиртът ви няма да се развие естествено, защото не сте обърнали внимание.

Когато задавате въпроси на другия човек, уверете се, че не скъсявате дистанцията с прекалено лични питания прекалено бързо. Оставете се да бъдете водени от това, което наистина искате да знаете за човека, към когото сте привлечени, и разговорът и флиртът ще се случат по-органично.

4. Позволете на най-добрата версия на себе си да блесне
Ако искате да бъдете страхотни във флирта, бъдете най-добрият себе си. Това започва, когато осъзнаете, че притежавате страхотни качества. Няма място за ниско самочувствие или несигурност, когато привличате среща или партньор, така че отделете време, за да повишите самочувствието си.

Нека това, което е прекрасно и привлекателно във вас, да изгрее. Ако не знаете какво е това, открийте го и след като го разберете, ще откриете, че флиртът всъщност е лесен и забавен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X