Напишете дума/думи за търсене

Жената от тази зодия е най-необикновената

Мъжете са привлечени от красотата и от чувствеността на дамите. Има тонове песни и сонети, които правят опити да запечатат енигмата, наречена жена.

Магията на хубостта е улавяла в мрежите си не едно мъжествено сърце, но има и такива господа, които трудно се хващат във въдиците.

Ако има нещо, на което не могат да устоят мъжете, това е женското очарование, остроумие и лека незаинтересованост от тях.

Понякога тези качества са засилени и от зодиакалния знак.

Представяме ви жената Риби - най-магнетичната в зодиака, която често е сравнявана с богиня и е епитом на перфектност.

Тя има способности на медиум. Може съвсем лесно да погледне в разголената ти душа.

Романтичка е до полуда

Тя е мистериозна и интересна. Тя е привлекателна и мила. Може и да ви се струва, че я познавате, но дори и най-дребните неща, които прави, ще съдържат в себе си щипка непредвидимост.

Може в даден момент да ви държи за ръка на публично място, а в следващия да ви отблъсне. Нейната прическа и походка са в състояние да ви побъркат от благоговение. Всичко, до което се докосва, изглежда неземно. А нейната съблазнителна страна може да ви побърка.

Макар да обича сериозните и могъщи връзки, няма нищо против здравословния флирт от време на време. Когато е влюбена, жената Риби разцъфва и обича отвъд всякакви граници. Привличат я силните и добре поддържаните мъже. Тя е свободолюбива, затова не трябва да бъде ограничавана или опитомявана, в противен случай ще си тръгне. Рутината я задушава, а нейният ефирен начин да се справя с всичко я прави много популярна.

Вярва в опияняващата любов. В онази, за която се пишат книги, вярва, че любовта завладява всичко. Дори и да ви се струва прекалено сантиментално това, почакайте да срещнете жена Риби и доброволно ще се отдадете на нейното разбиране за обичане.

Този знак е ултраженствен и дори в някакъв момент пътищата да ви се разделят, тази жена ще продължава да тревожи дълго време ума ви.

Не е материалистка

Често чуваме приказката, че най-добрите неща са безплатни, но рядко наистина срещаме хора, които вярват напълно в това. За последния знак от зодиака това важи с пълна сила. Тази жена е духовна и притежава съзнание, което я кара да възприема за съкровища и най-малкото в живота.

Жената Риби живее и обича страстно. Тя няма да измерва удоволствията си със сребърния сервиз в секцията, а с това, че минава през живота без никакви съжаления.

Притежава засилено шесто чувство, което я предпазва от измамници. Обича дае в центъра на вниманието. Тя е забавна, романтична и чувствена. Обича да я глезят и никога няма да откаже вечеря на красиво място или специално създадено за нея събитие.

Жената Риби е съпричастна и притежава дълбока мъдрост. Може да обича, без да очаква същото в замяна, а това я прави убийствено желана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X