Напишете дума/думи за търсене

Козметика от Мъртво море спасява кожата на дете

Вече писахме за невероятните качества на козметиката от Мъртво море. Основателка на една от най-бързо развиващите се фирми за козметика от Мъртво море е доктор Раша АлЕилд от Йордания. Тя създава Juman преди около 10 години и макар днес да е популярен износител за редица европейски и арабски държави, доктор Раша не спира да поддържа ежедневен контакт със своите потребители.

Наскоро в българския офис на Juman получават от самата нея снимки на малко момиченце с рядко генетично заболяване. Поради изключително сухата си кожа 3-годишното дете трябва да бъде подложено на тежки манипулации с кортизон и химикали, без да има гаранция, че това ще подобри състоянието му. Момиченцето е с толкова суха кожа, че изпитва перманентна и изключително силна болка и не може да се движи. Майката на детето търси козметика, която да съживи кожата му и да помогне на дъщеря й да се чувства по-добре. След многократни опити с всякакъв вид мазила майката открива крема на Juman за суха кожа. Подобрението идва бавно и въпреки това е истинско чудо. Лекарите не могат да повярват. Детето стъпва на краката си и започва да води нормален начин на живот. Щастливата майка не спира да праща снимки на доктор Раша и да й благодари за помощта.

Независимо дали имате проблемна кожа, или просто държите на високото качество на козметиката, която ползвате, кремовете с извлек от Мъртво море могат да ви удивят със своите способности. Ако имате история като тази за 3-годишното момиченце от Йордания, може да ни пишете на редакционния имейл или на страницата ни във Facebook, а ние ще я споделим с всички останали.

Повече информация за компанията и предлаганите продукти може да получите на фирмената интернет страница www.juman.bg или във Фейсбук.

X