Напишете дума/думи за търсене

Какво правят различните зодии, когато са стресирани

Дева

Каквото и да става вътре във вас, ясно се отразява на външния ви вид. Научете се да се отпускате малко по малко. Всекидневните задачи като гладене на дрехи, гримиране, миене на чинии, забиране децата от училище и прочие взимат най-доброто от вас, причинявайки ви стрес. Веднъж в седмицата правете нещо само и единствено за себе си.

Везни

Сълзите постоянно пълнят очите ви. Няма значение колко е банален проблемът ви, захлупен с пластове стрес и тревожност, той изглежда десетократно по-голям.

Не може да намерите телефона си и след две секунди започнете да плачете. Въобразявате си, че някой ви е погледнал накриво, и сълзите вече се стичат по лицето ви. Способността да държите емоциите си под контрол изчезва, когато сте под стрес.

Скорпион

Въпреки че това изобщо не помага, вие решавате проблемите си, като се криете от тях по какъвто и да е начин. Вашият механизъм за справяне със стреса е бягство от реалността. Вие предпочитате да бягате от ситуацията, която ви напряга, отколкото да прилагате продуктивни техники за справяне, които действително работят.

Стоите по цял ден с пижама в кревата. Не ви се занимава със социални контакти. По-лесно е да се скриете в дупка, отколкото да се изправите пред проблема и да го решите.

Стрелец

Когато вашето психично здраве е разклатено, вашето физическо здраве също става на пух и прах. Сякаш имунната ви система е толкова силна, колкото е емоционалното ви състояние. Така че, когато бъдете изтласкани до ръба на възможностите си, тялото ви реагира неблагоприятно. Не са изключени психосоматични симптоми като болки в стомаха, стомашно-чревни проблеми, лошо храносмилане и др. В същото време, постоянните мигрени ще продължат да ви тормозят, докато не разрешите проблема си.

Козирог

Не човек, който лесно може да намери светлина в тунела. Когато сте под стрес, облаците изглеждат по-дебели и по-тъмни от всякога. Обикновено сте цинични, но когато се сринете емоционално, ставате наистина жестоки към себе си и към всички около вас.

Водолей

Въпреки че сте наясно, че не може винаги да контролирате нещата, които се объркват, стресът заслепява тази мъдрост у вас.

Започвате да мислите, че сте отговорни за разпадането на целия свят. Ставате прекалено самокритични към себе си и имате склонност да се самонаказвате. Каквото и да правите, все не е достатъчно и смятате, че не може да бъдете уверени и оптимистично настроени. Това ви кара да се чувствате разочаровани и си го изкарвате на вас.

Риби

Плачът става вашият основен начин за катарзис в тези времена. Чувствате всичко толкова емоционално, че ви се ще да се наврете в най-скрития ъгъл, където може да получите достатъчно лично пространство, за да излеете горчилката от себе си.

Няма значение дали е в тоалетната, на работното място или в тъмнината на спалнята си, ще намерите начин да седнете и ридаете, докато изчистите натрупаните си емоции.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X