Напишете дума/думи за търсене

7 неща, които мъжете обичат в половинките си, но често не ги казват на глас

Понякога е трудно за мъжете да намерят думите, с които да кажат на жените си какво обичат в тях.

Всеизвестно е, че дамите обичаме и с ушите си и харесваме да чуваме благи слова за нашата любов, грижи и усилия, които полагаме за романтичните си отношения.
Имайки това предвид, ето 7 неща, които господата оценяват в нежните си половинки, но може да не казват на глас.

1. Вие го оценявате
Наличието на жена, която споделя на мъжа до нея колко е доволна от него, колко много го цени като глава на семейството и че никой друг не е като него, му казва, че се справя добре - не само в ролята на съпруг, но и на татко, е дар.

2. Все още сте пъзел за него
Мъжете все още харесват добро предизвикателство, колкото и трудна да изглежда задачата.
Наскоро приятел ми сподели, че за него жена му е все още нерешен пъзел, макар че са заедно от почти 18 години заедно.

„Невинаги мога да предвидя как ще се почувства или реагира тя. Емоционалните нужди на съпругата ми ме подтикнаха да се замисля как мога да бъда по-добър съпруг. Тази непредсказуемост, макар и разочароваща на моменти, ме мотивира да я търся като любовен интерес", бяха точните му думи.

Въпреки че вече не сте пълна мистерия за съпруга си, както когато сте се запознали, вие все още сте съкровищница, пълна с мистерии, които той няма търпение да отвори.

3. Вашата духовност, която е пътуване, а не дестинация
Интересът му към вас е възбуден поради способността ви да се свързвате с него на по-дълбоко ниво. В крайна сметка, кой не би искал да излиза с дама, която се самоконтролира и има положителен поглед върху живота?

4. Вашата сияйна личност
Съпругът ви вероятно е бил привлечен от вас от пръв поглед и това вероятно се дължи на вашата увереност и нещо по-дълбоко от външния ви вид. Така че не се притеснявайте за това как изглеждате или колко килограми сте наддали или загубили. Той не прекарва толкова време в анализиране или критикуване на физиката ви, колкото вие. Когато става въпрос за вашите физически, често преувеличени дефекти, мъжките очи са относително прощаващи и „слепи“. Той е привлечен от увереността във вашия глас, походка, маниери и връзка с него.


5. Когато флиртувате
Помнете, че мъжете също се страхуват от възможността за отхвърляне. Те оценяват, че имате смелостта и инициативата да флиртувате с тях, дори когато те са забравили как да го правят.
Господата харесват подсилването на егото, въпреки че рядко го признават.

6. Вашият поглед върху живота
Съпругът ви оценява оптимистичното ви поведение.
Усмивката, милата забележка, грижовността към околните, милото отношение към хора и животни е нещо, което той иска да има до себе си. Помнете, че ведрите хора са удоволствие, което всеки иска да има около себе си.

7. Вашият интерес към неговото ежедневие
Няма значение какви са хобита на вашия съпруг или колко често той иска да прекара малко време сам. Той се наслаждава, когато жена му се присъединява към него в заниманията му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X