Напишете дума/думи за търсене

Препоръчителни ъпгрейди за лятото

Всеки сезон носи със себе си нови тенденции, които да следваме и това лято не е изключение. Може да ни е трудно и понякога дори да ни дразни да следваме всеки нов моден повик, а и това не е никак задължително. Все пак, има някои неща, които в момента са актуални и с които можете да си изкарате едно много по-забавно лято. Как да не им обърнем внимание?

В нашия списък сме оформили 5 предложения, които да направят почивката ви пълна. Затворили сме кръга от удоволствия с нещо за ядене, нещо за пиене, нещо за четене, за смях и забавление на плажа и не на последно място по важност – за поддържане на тонус.

Черпим ви със селекцията по-долу, а от вас очакваме много готини снимки и още повече усмивки по лицата. Напред към лятото!

1. Всичко с авокадо

Предполагаме, че всички сте наясно с ползите на авокадото. То представлява маслен плод, пълен с витамини и минерали, неслучайно заслужил титлата „суперхрана“. Освен че спомага превенцията от рак и сърдечно-съдови заболявания, то намалява кръвната захар и нивата на лошия холестерол. Обичаме го това авокадо.

И това не е всичко. Ако сте човек, който следи тенденциите, никога няма да се изложите, ако си поръчате каквото и да било, съдържащо авокадо. То се комбинира с много храни, съответно имате и голям избор. Дали ще мушнете едно смути с авокадо след тежка вечер в бара на плажа или ще замените традиционния таратор със студена супа от авокадо, просто няма да сбъркате. Салатата с чери, айсберг, риба тон и авокадо също е класика, както и брускетите, намазани с гуакамоле.

2. Пречистени питиета с градус

Пазарът вече предлага достатъчно голям асортимент от високоградусови напитки, така че да останете доволни по време на консумацията, а и след нея. Важно в случая е да подбирате питиетата си според преимуществата в производствения им процес, като, разбира се, съотношението цена-качество също е от значение.

Тъй като през лятото, а и не само, царицата на алкохолните напитки е водката, ви даваме едно конкретно предложение именно с нея. Това е новата FLIRT 5, която е с доказано пречистен вкус, преминал през 5-кратна дестилация. Технолозите й са убедени, че предоставят възможност да опитате концентрат с приятен, пивък вкус, който е не само многократно дестилиран, но и направен от суровина с екстра качество - специално селектирана пшеница от най-висок клас.

Ако пък си падате по коктейлите, за това лято бармани препоръчват коктейла Apple FLIRT. Той се приготвя с водка, сироп мента, сироп джинджър бред, ликьор личи, кисело мляко и фреш лайм – шейкнати добре и сервирани в охладена чаша.

3. Книга

Не се лъжете, че книгата е демоде, това не е така. Да не говорим, че колкото и да е прекрасен екранът на електронния ви четец, слънцето не се разбира така добре с него, както с хартиената му приятелка.

Ако все пак изпитвате неудобство да четете книга в традиционния й вид, опитайте с такава в аудио формат. Аудиокнигите ни дават комфорта да се движим по улиците или да спортуваме, докато същевременно някой чете в ухото ни. В началото може би ще ви бъде трудно с концентрацията, така че избирайте книги, които нямат нужда от вашето пълно съсредоточаване. Заложете на романи, кримки, фентъзи, кратки разкази, които да ви осигурят спокойствие, вместо да ви напрягат.

4. Огромни надуваеми играчки

Да, те са големи и отново са хит. Още миналата година звездите промотираха голямото розово фламинго като начин за появата на смешни и забавни снимки във водата, а и на пясъка.

Това лято път сред актуалните тенденции си проправи нов надуваем герой – еднорогът. Той отново е голям, толкова че целите да си легнете в него, в общия случай е бял с елементи на дъга по себе си и естествено с рог на главата.

Играчките се надуват най-бързо с помпа, защото в противен случай ще ви вземат въздуха – буквално! След това е важно да имате подръка свежи приятели и устройства, с които да направите много снимки.

5. Kangoo Jumps

Много хора вече полудяха по този нов спорт, съответно групи за тренировка се сформират на доста места в столицата. Той представлява движение чрез подскачане, стига човек да обуе специалните за целта обувки – приличат на ролери, но вместо колелца имат батутен механизъм.

Спортът, освен че е доста забавен, предлага равномерно натоварване на цялото тяло чрез лесни упражнения. Той поддържа и стойката изправена, поддържа гръбнака и не изтощава ставите. Въобще, право в целта е, ако търсите групово занимание, което е весело, лежерно и полезно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X