Напишете дума/думи за търсене

Как помогнах на бившите си да се оженят след раздялата ни

Преди си мислех, че съм прокълната. Или може би това беше някаква голяма, жестока, кармична шега. Когато разбирах отново и отново, че бившият ми се жени за приятелката си след мен.
Беше се случвало толкова много пъти, че спря да ме изненадва и дори го очаквах.

Прекарах по-голямата част от двадесетте си години сгодена за мъж човек, който отказа да определи дата за сватбата ни.
Той каза, че съм го притискала да ми предложи и че така или иначе дори не вярва в брака.
Бракът бил само лист хартия, с който можеш да избършеш дупето си. Сватбите за него бяха идиотска загуба на пари.

В крайна сметка се разделихме и аз бях с разбито сърце, но не толкова съкрушена, колкото бях, когато няколко месеца по-късно разбрах, че той вече се е оженил за някоя друга и чака бебе.

Оказа се, че той всъщност е вярвал в брака, но не и в брака с мен, а това е тежък удар за егото.
Това ми се случи няколко пъти, както споменах в началото.
Имаше нещо в мен, което тласкаше бившите ми направо в обятията на сродната им душа.

Веднъж един мъж ми каза, че е влюбен в мен и по-малко от седмица след това отлетя с друга жена в Париж, където й предложи брак с трикаратов диамант. Те са щастливо женени и до днес.

Също така помогнах на други двама бивши да изберат годежен пръстен за жени, които определено не бях аз.

Дори не мога да ви кажа колко имейли и съобщения във Facebook съм получил през годините от момчета, с които съм излизала, които искаха да споделят с мен своите добри новини.

„Просто исках да споделя че след като се разделихме, срещнах най-невероятната жена и след вихрушен роман решихме да се оженим. След това следваше ред колко съм била сладка и какъв страхотен улов съм, че в крайна сметка няма начин и аз да не си намеря моята сродна половинка.
В крайна сметка най-накрая намерих мъж, който да се ожени за мен.
Вече сме заедно от пет години, макар че съм почти сигурна, че ако се разведем, той ще се ожени повторно до шест месеца, докато остатъка от живота си аз ще прекарам сама в къща, пълна с котки.

Някога не можех да задържа мъж или да накарам мъж да се влюби в мен достатъчно, за да падне на едно коляно и да помоли да прекара остатъка от живота си с мен. Сега вече знам истината.
Фактът, че бях несъвместима с тези момчета, по никакъв начин не беше атестат за собственото ми самочувствие. Някои хора просто не са подходящи един за друг.

Да си призная, че невинаги съм бил най-добра в подбора на гаджета. Някои от тези момчета бяха направо компромисни и щяха да бъдат ужасни съпрузи, защото бяха подли, плитки и егоцентрични.

Въпреки всичките ми перипетии радвам се, че насочих мъжете си през прехода към действителната им зряла възраст.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X