Напишете дума/думи за търсене

Болното място във връзката на всяка зодия

Нашите харесвания и антипатии оказват силно влияние върху нашите романтични отношения. Личните ни предпочитания и избор не само влияят на типа партньор, който избираме, но също така определят с какво ще се съгласим или няма да търпим в една връзка.

Замисляли ли сте се, че нещото, което ви отблъсква в половинката, може да има нещо общо със зодиакалния ви знак?

Докато нашите житейски ситуации, идеологии, ценности и принципи се различават едни от други, нашите зодии играят решаваща роля в обвързването ни в групи, които имат някои специфични препъникамъни, когато става въпрос за любов и взаимоотношения.

Кои са болните места във връзката ви според зодиакалния ви знак?

Овен
Вие искате любим, който непрестанно да ви преследва. Вашият партньор трябва да е тотално страстен спрямо вас и да мисли, че вие сте и Слънцето и Луната. Няма да имате нищо против чувство за премерено притежание или мания от негова страна, но веднага щом стане твърде прилепчив за вашето удобство, вие хуквате да бягате. Вашето лично пространство е много важно за вас и ако партньорът ви посегне на него, започвате да се чувствате задушени. Той трябва да ви даде достатъчно място, за да бъдете себе си и никога да не правите компромиси с житейските ви избори.

Вашето болно място в една връзка - Да загубите своята индивидуалност

Телец
Жадувате за смислена връзка, която може да издържи изпитанието на времето. Искате да имате някого в живота си, който ще бъде до вас през добро и лошо. Той трябва да бъде предан и грижовен, което прави силната ви връзка обект на завист за околните. Но за танго са нужни двама, нали, Телци? Не може да очаквате някой да свърши цялата работа, за да поддържа връзката, докато вие просто седите удобно отстрани. За да бъде една връзка успешна, и двете страни трябва да допринесат еднакво за нея, но вие се страхувате да правите каквато и да е корекция или компромис.

Вашето болно място в една връзка - да излезете от зоната си на комфорт и да се жертвате за отношенията си

Близнаци
Близнаци, това, което търсите, е филмова романтика. Ожесточена химия, интензивна страст, прекомерна проява на привързаност... Искате половинката ви да бъде тази, която ви разбира и обича по същия начин. Вие двамата трябва да се допълвате и винаги да сте в синхрон.

Това, което поставя връзката ви в опасност, е страхът ви от обвързване. Не искате да бъдете твърде сериозно ангажирани с един човек.

Вашето болно място в една връзка - да се обвържете с някого

Рак

Вие сте чувствителна душа и не трябва да е изненада, че търсите партньор, който ще бъде топъл и чувствителен към вас и вашите нужди. За вас идеалната половинка е някой, който ще бъде грижовен и внимателен. Той трябва да ценни чувствата ви и винаги да зачита нуждата ви от подкрепа и съпричастност.
Има обаче един проблем. Наистина ви притеснява, ако партньорът ви иска да ви опознае. Вие сте прибран в себе си човек, който държи емоциите си затворени, за да не бъдат наранени.

Вашето болно място в една връзка - Да бъдете уязвим и да отворите сърцето си

Лъв
Лъвове, вие не сте повърхностни хора, но и вие ще се съгласите, че добрият външен вид има значение за вас, когато търсите романтичен партньор. Вие сте перфекционисти и сте склонни да избирате най-секси изглеждащите и най-популярните хора покрай себе си. Дори няма да имате нищо против, ако партньорът ви има дълъг списък с обожатели. Това означава, че сте избрали истински победител. Искате да сте силна двойка и очаквате партньорът ви също да отговаря на вашата личност и стил.

Уловката е, че искате да сте равнопоставени, а не другият да ви превъзхожда. Ще се почувствате застрашени, ако партньорът ви е по-привлекателен от вас или има по-дълъг списък от ухажори от вашия и е по-добър чаровник от вас.

Вашето болно място в една връзка - да бъдете засенчени от половинката си

Дева
Вие цените културата и класата. Ще си паднете по човек с огромни познания, изтънчен вкус и богато наследство. Бихте искали да говорите с партньора си за всичко под слънцето и да се почувствате обогатени в неговата компания.

Няма да имате никакви притеснения да научите нещо от него, но никога няма да го толерирате, ако не ви чува за неща, които са важни за вас. Дори когато знае, че това, което казвате, не е правилно, той трябва да ви слуша.

Вашето болно място в една връзка - да бъдете пренебрегнат от половинката си

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X