Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Дева: Спринт към целта, но внимавайте с финансите

Дева (23 август - 22 септември)

Планета: Меркурий

Елемент: Земя

Девите са надеждни и точни. На пръв поглед са перфекционисти със спокоен и балансиран възглед за света. Трудолюбиви са и имат аналитични способности. Нищо не пропускат, макар че често дипломатично не го показват. Типичните Деви са добре организирани и това може да докара проблеми в бизнеса, ако трябва да работят с някой, който не отговаря на високите им изисквания. Използват всяка възможност, за да внасят ред в хаоса. Разумно и внимателно се отнасят и с парите, и с чувствата. Когато имате среща с тях, бъдете точни. Не обичат мързеливци, изостанали хора и пръскане на пари на вятъра. Не искат да зависят от никого и мнозина дълго остават без партньор. Трябва им много време, за да решат дали да жертват свободата си за цял живот и да се оженят.

Известни Деви: Пинк, Майкъл Джексън, Роналдо, принц Хари, Хю Грант, Киану Рийвс, Камерън Диас, София Лорен, Мики Рурк, Шон Конъри, Маколи Кълкин, Джеръми Айрънс, Клаудия Шифър, Дейвид Копърфийлд, Стивън Кинг, Гьоте

2016 година може да предизвика у вас загриженост. Когато гледате новините по телевизията, може да се разстроите от това, което се случва в света. Възможно е да поискате да си купите билет за някоя далечна, по-добра и най-вече по-сигурна страна. Е, ако имате семейство или партньор, тези мисли бързо ще отшумят. Вие сте отговорни хора, които се грижат за другите и са в състояние да планират бъдещето си.

Страховете ви са предизвикателство, което трябва да бъде преодоляно. През 2016 г. ви очаква “спринт към целта”. Най-близките ви приятели и семейството ще ви стискат палци. Независимо дали искате да публикувате колекция с исторически фотографии от баба си, или да програмирате ново приложение за мобилни устройства, слънцето ще огрява вашия път.

Трябва да бъдете подготвени и за възможни затруднения с дишането през следващата година. Неприятна кашлица може не само да развали веселбата през зимата, но и лятната ваканция на море. Затова пазете си шията добре, елегантният шал е задължителен.

Хороскопът показва, че спад на фондовия пазар също може да ви докара притеснения. Така че избягвайте рискови инвестиции. Ще си спите сладко и ще имате истински и приятелски отношения с любимите ви хора. А това струва повече от всичко друго.

Девата е сериозна зодия. Но в последните години имахте доста трудни моменти и трябваше да сте още по-сериозни. Най-накрая от средата на юни до септември ще започнете да се чувствате по-добре. Ще успеете най-сетне да се освободите от миналото и да продължите напред.

Любов и семейство

Домът трябва да ангажира съзнанието ви през цялата 2016 година. Вашето семейство, домакинство, а в извънредни случаи и патриотизмът - това са теми, които стимулират душата ви. Ще осъзнаете, че вашият партньор в някои случаи е бавен и колеблив. Докато вие цените по-конкурентната среда, неговият сладък вид напомня повече за сънливо мече. Деви, вие сте блестящи и практични. Трябва да се примирите с факта, че другите не работят според вашите желания. Може незабелязано да намерите точния момент, за да поискате нещо в замяна от партньора си. Развивайте и занапред този изтънчен талант. Той е по-добър от клатенето на лодката.

Годината е добра, за да подобрите отношенията си с вашите родители и деца. Прекарвайте повече време с тях.

Ще имате нужда от повече пространство. Като че ли се “задушавате” у дома. Разделете се с любовните отношения, които са обтегнати и в застой. Същото важи и за домакинството.

Направете място за положителни промени, които да влязат в живота ви. Изхвърлете старото и се заредете с ново. Посъветвайте се с фъншуй експерт за дома си.

За необвързаните Деви годината е за наслади без особено задълбочаване. Забавлявайте се и плувайте по течението.

Кариера

Ще спечелите ценни точки по време на работа през 2016 г. Идеите ви ще се увенчаят с успех. Колеги и бизнес партньори ще останат приятно изненадани от факта, че свежи и новаторски идеи се раждат в съзнанието на човек, който изглежда ненатрапчиво на пръв поглед. Не се страхувайте да предлагате подобрения или дипломатично да посочвате недостатъците, когато другите наистина имат проблем с работата.

Ако сте мъж, може би ще получите нов автомобил на компанията за професионалните си усилия и лоялно отношение. Ако сте жена, можете да разчитате на израстване и значителни премии за съвестната си работа.

Годината е добра, за да се върнете на служба при стар работодател. Или да се захванете със стара работа или кариера и да изпробвате стари умения. Ще има спънки и забавяния в бизнес начинанията ви, но просто трябва да продължавате напред. Наградите ще дойдат - повишение, нов офис, повече отговорности. Бъдете силни и упоритата работа ще ви се отплати.

Финанси

Ще бъдете склонни да се хвалите през първата половина на 2016 г. и е добре да ограничите тази тенденция. Внимателно и разумно управлявайте финансите си. Преразглеждайте си стратегиите от време на време и пестете пари, за да сте финансово независими. През април ще загубите някакъв допълнителен доход - може би втора или странична работа, която ще бъде прекратена. Бъдете търпеливи, не вземайте много важни решения или големи покупки. Заради промените трябва да сте внимателни с парите, така че пестете колкото е възможно тази година. Така няма да имате големи финансови проблеми.

Здраве

Жизнеността ви ще бъде страхотна в началото на годината и ще се включите в различни дейности. Трябва да усилите издръжливостта си с подходящи упражнения. Давайте си достатъчно почивка между забързаното си всекидневие до август. Поддържайте формата си с разходки и сърдечни упражнения с подходяща диета.

През 2016 г. ще бъдете благословени с добра психическа и физическа енергия. Във втората половина на годината може да се появят някои здравни проблеми. Йога и пранаяма ще бъдат много полезни.

Увеличеният стрес изисква да си осигурявате време за релакс. Природните храни ще помагат. Към края на годината е добре да излезете в почивка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X