Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Везни: Съдбата ви гали, чака ви вълшебна година

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Везни (23 септември - 22 октомври)

Планета: Венера

Елемент: Въздух

Главната мечта на Везните е хармонията. Те са мирни ангели, които искат да разрешат всички спорове в света. Често не са доволни от своята несигурност и нерешителност. Искат да бъдат безпристрастни и да ви накарат да видите всичко от всички възможни ъгли. Добри адвокати и анализатори са. Трябва им достатъчно време за вземане на стратегически решения. Ако ги притискате да решават бързо, се изнервят. Зимата им е прекалено студена, а лятото - твърде горещо. Търсят винаги перфектната комбинация. Обичат да оставят отговорността на другите. От мъж Везни може да получите отговор на почти всичките си въпроси. Лесно ще ви омае с комплименти. Каквито и намерения да има жената Везни, бъдете сигурни, че е добре подготвена.

Известни Везни: Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс, Стинг, Мат Деймън, Жан-Клод ван Дам, Джон Ленън, Лучано Павароти, Гуинет Полтроу, Сюзън Сарандън, Кейт Уинслет, Марчело Мастрояни, Еминем, Алистър Кроули, Сигорни Уивър, Оливия Нютън, Маргарет Тачър, Алфред Нобел, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Махатма Ганди

Вашите собствени усилия ще са особено важни тази година. Ако преди това сте имали интересни идеи, вероятно често не сте ги довеждали до успешен край. През 2016 г. имате шанс да обърнете този подход. Типичната нерешителност не е единственият враг за повечето Везни. Ако се грижите за семейство и имате много отговорна работа, знаете, че свободното ви време се брои на пръстите на едната ръка.

Сега имате уникална възможност да промените начина, по който функционирате. И работата ви ще се движи като по часовник. Важното е, на първо място, че съдбата ще бъде по-благоприятна в изпълнението на желанията и идеите ви. Но преди всичко някъде дълбоко в себе си ще насочите източника на енергията си в правилна посока. Няма ненужно да се разпилявате в незначителни задачи. Мозайката от различни задължения ще бъде заменена с ясна цел. Добавете старание и даже пчелите ще ви завидят.

Може да ви изненадат необичайни проблеми, особено свързани с електрониката в ежедневието. Вече можете да носите половината домакинство в джоба си, където и да отидете. Но какво ще стане, ако джиесемът се развали? Чакат ви немислими неудобства.

Хороскопът ви съветва не само да се молите, но и да вземете всички възможни мерки, за да се гарантира, че вашата електроника, и най-вече съхранените в нея данни, са сигурни. Инсталирайте антивирусна програма на телефона си, както и защита срещу кражба (кодираното заключване на екрана не е достатъчно). Фотографии и други данни могат да бъдат архивирани в облак, а компютърът ви трябва редовно да бъде копиран на външен диск. Ако сте жена и не разбирате от техника, хванете мъжа си или някой красив колега. Усмивка и с удоволствие ще помогнат.

Семейството ще играе основна роля за зодията ви тази година. С него ще е свързана голяма част от дейността ви. Везните жадуват преди всичко за баланс. Могат да бъдат емоционални, но се опитват да бъдат рационални и практични. 2016 година няма да бъде много спокойна за вас, но в крайна сметка доброто ще надделее над лошото, така че ще бъдете щастливи.

Любов и семейство

Ако си лежите по гръб с очи в небето, може да не постигнете желаната любов. Бъдете активни и енергични. Ако очаквате рицар на бял кон да се появи един ден (грациозна принцеса при мъжете) и да падне пред краката ви, лесно ще се разочаровате. По-добре сами си набележете мъжа или жената на мечтите си и опитайте да докажете със своите качества и предимства, че сте правилният избор. Говорете кратко и ясно, обличайте се хубаво и покажете, че знаете как да се справяте с живота.

Вярната политика в семейството е “прости и забрави”. Някой около вас крие болката си.

През пролетта е възможна сексавантюра със стар или нов приятел. Ще се забавлявате много и истински. Това е добро време да се ожените и да имате деца. Взаимоотношенията ви ще укрепнат и ще се задълбочат през лятото. Задава се много романтика и флирт.

Кариера

Чака ви пълно благоденствие в професионалната сфера. Но само ако запазите хладнокръвие. Не забравяйте поговорката “Мълчанието е злато”. Опитайте да изглеждате от класа и не приказвайте повече от необходимото. Така ще си придадете мъдър и тайнствен ореол на експерт. Не говорете с гатанки. Клиентите и колегите ще оценят честността ви. Не се страхувайте от критики, когато са на място. Приятно ще изненадате другите със свежи идеи.

През 2016 г. ще започнете да осъзнавате, че работодателят не ви цени и и не признава усилията ви. Ако си намерите по-добра работа, сменете я!

В средата на годината ще има някои проблеми в бизнеса, но през втората половина ще напреднете в кариерата. Вярвайте повече в способностите си. Бъдете предпазливи в отношенията с шефа и колегите си. Нека работата ви сама говори за себе си. Може да има възможност за допълнително обучение или пътуване по работа.

Финанси

Имате помощта на Юпитер през тази година по финансови въпроси като сигурни инвестиции и дългосрочно планиране. Печалбите ви ще бъдат отлични и трябва да се съсредоточите върху изчистването на висящите дългове. Краят на годината е подходящ за имотни сделки. Намалете излишните харчове и опитайте да изградите стабилен паричен баланс за бъдещето.

Ще разкрасите и разширите къщата си, което ще увеличи финансовата ѝ стойност. В средата на годината ще имате неочаквани разходи и ще ви бъде трудно, но ще се справите и нещата ще се оправят. В края на годината може да настъпят някои промени в професионалното поле. Намирате се в плодотворен финансов цикъл. Ще имате късмет с пари и щастие.

Здраве

Физически ви чака прекрасна година. Ще имате много възможности да се наслаждавате на живота. Емоционалното ви здраве обаче ще е нестабилно и може да се подобри с почивка и релакс. От септември нататък очаквайте по-добра психическа сила. Внимавайте за здравето си през есента, може да възникне инцидент. Той обаче ще е дребен. Звездите не показват никакви сериозни здравни проблеми за Везните тази година. Може би трябва да промените хранителните си навици, изкарайте курс по йога или медитация. Намерете начин да се отпускате с музикотерапия или лечение с кристали, преди да заспите.

Здравето ви ще бъде добро, но го поддържайте активно. Яжте полезни храни като червени картофи или перлено просо, ядки, кайсии и грозде.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X