Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Риби: Блажена почивка и стабилни финанси

Риби (19 февруари - 20 март)

Планета: Нептун

Елемент: Вода

Виждали ли сте риба, която стои дълго на едно място? Вероятно не, освен ако не е мъртва. Така и хората от тази зодия са винаги в движение. Ако не могат да плуват в открито море, се закотвят до някой ярък коралов риф. Не ги привличат особено властта и парите. Управлението носи отговорности, тревоги, а често и необходимостта да бъдеш прикован на едно място. Възприемат парите като средство за комфортен живот, а не като цел. Рибите са духовни и емоционални същества, ръководени от интуиция. Трябва да се действа бързо в подводния свят и няма време за сериозни анализи и дълги разсъждения. Само някои от тях плуват срещу течението. Повечето избират пътя на най-малката съпротива. Те са мечтатели и си слагат розови очила, за да виждат света по-приятно. Мъжете са чувствителни и проницателни. Няма да скучаете с тях, докато не отплуват при друга. Жената се влюбва в мечтите и идеалите на партньора си, за да ги сподели с него.

Известни Риби: Елизабет Тейлър, Алберт Айнщайн, Брус Уилис, Чък Норис, Даниел Крейг, Стив Джобс, Шарън Стоун, Джони Кеш, Джон Бон Джоуви, Джордж Вашингтон, Михаил Горбачов, Антонио Вивалди, Бедржих Сметана

Инвестирайте в образованието през 2016 г. Както знаете, без усилие няма печалба. Така че без да подобрявате непрекъснато знанията си, не можете да очаквате, че ще направите съществен напредък или дори някакво откритие. Тази година имате голям потенциал да разкриете на другите това, което не знаят. Може да предскажете следващия балон на фондовата борса или сте наясно, че връзката на съседа е неподходяща, преди да го осъзнаят те самите.

Самотните Риби е добре да си вземат космат приятел. Той ще предотврати срива в настроенията и спомените ви за по-добри времена. Четирикракият другар може и да ви защити в моменти, когато едва ли ще намерите друга помощ. Но не се притеснявайте - 2016-а ще бъде релаксиращ етап от вашето пътуване. Още отсега може нетърпеливо да си представяте как клатите спокойно перки в някой слънчев морски залив. За да се насладите на такъв блажен комфорт обаче, трябва да тренирате мускулите и ума си много месеци през зимата. Само тези, които не са мързеливи, ще имат късмет да получат нещо отгоре. Който копнее за почивка, ще получи допълнителен отпуск, който жадува за имот, ще смени колата или мебелите за по-добри и луксозни.

Амбицията е качество, което Рибите следва да култивират тази година. Не става въпрос за грозна конкуренция и желание за победа на всяка цена. Ако ви се яде, може да отидете на ресторант, но хороскопът горещо ви препоръчва сами да си направите кефа. Хрупкавата палачинка е произведение на изкуството, особено ако я приготвите в собствения си тиган и я обръщате като жонгльор. Това са предизвикателствата за Рибите през 2016 г. Професионалните дейности оставете на специалистите, но се радвайте на всичко, което можете да свършите сами. Развийте своите умения и знания и чакайте сладката награда. Усилията ви ще бъдат справедливо отплатени. Годината ви носи промени и нови възможности. Обикновено сте затворени и страните от света, но не и сега! Искате нови неща да навлязат във вашия свят и в работата ви. Разширете хоризонтите си и си позволете да растете.

Любов и семейство

Ще бъде трудно в любовта тази година. Не всичко, което блести, е злато, така че може да налапате нечия стръв. Ако вече имате партньор, сте в сравнително безопасно положение, но внимавайте, ако се оглеждате, за да намерите истинската любов.

Не можете да бъдете сигурни дали съблазнителният залък е истински деликатес, или просто рибарска примамка. Ако се бронирате с лека доза скептицизъм, може да не се разочаровате, че един ухажор се оказва хитра птица, а друг - арогантен паун. Любовта просто отнема време. И трябва да се научите на емоционална диета, която ще ви предпази от сляпото увлечение.

Отношенията с роднини и приятели ще бъдат мирни и повече на духовно ниво. Краят на годината - от септември до декември, ще бъде страхотно романтично време за Рибите.

Кариера

Работата нонстоп може да донесе икономически ръст, но не за постоянно. Ако се трудите неуморно, ще изглеждате като грозно измъчено създание рано или късно. Tрудно спечелените пари няма да ви донесат такава крайна полза, каквато изглежда. Или ще започнете да пропускате времето за истинска наслада от натрупаните пари. Затова премахнете всичко излишно през 2016 г. Можете да делегирате някои задължения и значително да стопите усилията на някои колеги да използват вашата доброта. Разбира се, не можете да избягате от джунглата със задачи и задължения направо в празна пустиня. Но опитайте да проясните максимално работния си пейзаж и ще се чувствате в безопасност.

Ако търсите работа, съсредоточете се върху това, за което винаги сте мечтали. През първата половина на годината лесно може да намерите това, което търсите. Не вземайте важни решения в бизнеса през август. Няма да получите това, което заслужавате.

Финанси

2016-а е отлична за парите ви, а финансовото ви разузнаване няма да ви предаде. Ограничете обаче склонността си към неразумно харчене в началото на годината. Печалбите ви ще са достатъчни, за да изчистите висящи заеми през юни. Краят на годината е подходящ за нови инвестиции и изработване на стратегия за подобряване на приходите. Нова работа или повишение ще подобрят финансовото ви благополучие. Само не се претоварвайте.

През първата половина на годината може да се наложи да вземете заем, за да направите желаните промени. Не се притеснявайте, ще се получи по-добре, отколкото сте мечтали. Ще ви бъде неудобно, но приятелите и семейството с радост ще помогнат. Не харчете много през март. Може да се наложи да поправяте счупен уред или да ви нарочи крадец. Спестете за тогава.

Здраве

Здравето ви ще бъде прекрасно през цялата година. Между април и септември емоционални проблеми могат да създадат дребни неблагополучия. Вземайте често почивки от забързания живот, за да се зареждате. През първото полугодие на 2016 г. ще се срещате с доктори и специалисти за лечение на изискващи време проблеми. Може да не се чувствате зле, но ще намерите отговори за укрепване на здравето си. Алтернативни терапии ще ви облекчават. В края на годината нещата ще се обърнат към по-добро и ще се чувствате като нов човек!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X