Напишете дума/думи за търсене

Звезди дами, по-високи от своите любими (галерия)

Да стоиш изправена с вдигната глава и вирната брадичка, невинаги е лесно – особено ако си с една глава по-висока от мъжа, когото си гушнала под мишница.
Размерът може и да няма значение, но разликата в сантиметрите понякога ни пречи да потъваме в очите на другия, защото - дори и боси, погледът ни ще среща в най-добрия случай влюбеното му чело. Това обаче не пречи на доста смели и захвърлили предразсъдъците дами в Холивуд да обичат по-къси от тях господа. Все пак народът твърди, че в любовта и на война всичко е позволено.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм
Стейтъм може да е един от съвременните екшън герои, които безстрашно трепят разните му там лоши момчета, и на екрана да изглежда исполински, но в реалността неговата любима британска манекенка е малко по-пораснала от него.

Хелън Ласичан и Фарел Уилям


Въпреки че най-големият хит за 2013-а е негов, създателят на Happy не е толкова извисен в пространството, що се отнася до генетика.
Продуцентът, който е виновен за успеха на много изпълнители, преди две години се ожени за дългогодишната си приятелка Хелън Ласичан, която е топмодел и дизайнер. И както подобава модният подиум, манекенката трябва да е висока.

Беати Принслу и Адам Лъвийн


В класацията за „неравенството“ в любовните размери се нареждат и фронтменът на групата Maroon 5 и неговата съпруга, която е един от „ангелите“ на Victoria's Secret. Всъщност моделът от Намибия е с два сантиметра по-ниска от благоверния си, но на червения килим нещата никога не изглеждат така. Все пак понякога официалните събития изискват обувки с висок ток.

Криси Тийгън и Джон Леджънд


Носителят на миналогодишния „Оскар“ за оригинална песен (Glory) – част от саундтрака на лентата „Селма“, безспорно е талантлив, но не му достигат няколко сантиметра, за да гледа съпругата си в очите, докато й прави серенада. Явно е модерно в музикантските среди да споделяш любовта си с манекенки, защото благоверната на композитора и изпълнител Леджънд – Криси Тийгън, е един от най-известните американски модели.

Бенджи Мадън и Камерън Диас


Една от любимките на Холивуд в началото на миналата година успя да пристъпи в ролята на булка до олтара. Камерън се омъжи за доста по-ниския от нея, но талантлив Бенджи Мадън. Той и братът му близнак Джоуел са основатели на бандата Good Charlotte.

Кийт Ърбан и Никол Кидман


Най-вероятно не е изненадващо, че австралийката и при избора си на втори съпруг се прицели в по-къс от нея мъж. Все пак прекара 11 години, омъжена за 10-сантиметра по-ниския от нея Том Круз.
Новата й любов – кънтри певецът Кийт Ърбан, е малко по-извисен към устните й. Цели 8 сантиметра е по-напред от най-известния фен на Сциентоложката църква.

Шон Пен и Чарлийз Терон


Бившите крал и кралица в Меката на киното също не правят изключение. Приказната южноафриканка беше лудо влюбена в непослушното момче на Холивуд. Съгласете се, че на Шон Пен всичко може да му се прости – и ниският ръст, и пиперливата уста. Най-малкото заради това, че помага на Хаити да се възстанови от ужасното земетресение, което го сполетя през 2010-а, и заради това, че обичаше точно тази по-висока от него носителка на „Оскар“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X