Напишете дума/думи за търсене

Любовта не признава разлики в ръста (галерия)

Преди известно време ви представихме влюбените двойки в Холивуд, които нямат проблеми с това, че господата в тях са по-къси от дамите. Сега ви предлагаме нов прочит на височинната обич, този път в полза на мъжете.
Както се казва – тъкмо ще има повече за обичане.

Фърги и Джош Дюмел
Фърги: 1.63
Джош: 1.92
Разлика във височината: 29 см.

Изпълнителката от бандата Black Eyed Peas е сбъднатата мечта на съпруга си Джош. След като няколко години той въздиша по нея, без тя дори да подозира за съществуването му, двамата се срещат на снимачната площадка на сериала „Лас Вегас“. Следва кратко sms ухажване, тъй като след съдбовното им рандеву Фърги заминава на концерт в Италия, двамата вече са двойка, четири години след това са съпруг и съпруга, а от почти две и горди мама и татко на бебето Аксел. На кого височинно ще се метне наследникът на рода Дюмел, ще разберем след 12-13 години.

Саша Барон Коен и Айла Фишър
Айла: 1.60
Саша: 1.91
Разлика във височината: 31 см.

След близо една декада неофициално разписана любов и покръстването на Айла в юдаизъм, бившият маестро Али Джи се ожени за изгората си през март 2010 година. Двамата са родители на момиченцата Олив и Елула и на момченцето Монтгомъри.

„Свикнала съм на разликата в сантиметрите, които ни делят със Саша. В началото беше по-неудобно, особено когато влизахме в бар. Ниските хора карат по-високите едва ли не да ги потупват по главата. Същото правя аз, когато общувам с кучето си“, откровеничи Айла.

Хейдън Панетиер и Владимир Кличко

Хейдън: 1.53
Владимир: 1.98
Разлика във височината: 45 см.

Кой казва, че силовите и грубовати мъже не могат да имат до себе си красиви миньончета. Спомнете си за приказката „Красавицата и звярът“. Световният шампион по бокс в тежка категория Кличко е влюбен в американската си минигоденица – актрисата Хейдън Панетиер, позната ни от сериалите „Герои“ и „Нашвил“. През миналия август тя му роди дъщеря.

Кристен Бел и Дакс Шепърд
Кристен: 1.55
Дакс: 1.91
Разлика във височината: 36 см.

Помните ли детективски настроената тийнейджърка Вероника Марс в едноименния сериал, който радваше сърцата на юношите по света допреди 7-8 години? Кристен Бел е водещата лейди на колегата си Дакс, с когото имат доста забележителна пролука в сантиметрите на растежа си. Блондините са родители на две дъщери.

Шакира и Жерар Пике
Шакира: 1.57
Жерар: 1.92
Разлика във височината: 35 см.

Колумбийката, която доскоро обясняваше на претендентите в „Гласът на Америка“ кък се пее и танцува по-добре, е любимата на испанеца Жерар Пике. Футболистът,чийто отбор стана първенец в Шампионската лига преди две седмици, е баща на двама сина, родени от Шакира.

Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър
Ванеса: 1.55
Остин: 1.83
Разлика във височината: 28 см.


След като пет години беше изгората на Зак Ефрон, с когото се влюбиха, докато участваха в сериала „Училищен мюзикъл“, брюнетката отново заобича актьор, отново рус, но с десет сантиметра по-висок от предишния си любим.

Рийз Уидърспун и Джим Тот
Рийз: 1.56
Джим: 1.85
Разлика във височината: 29 см.

Носителката на „Оскар“ за ролята си на Джун Картър в „Да преминеш границата“ се влюби в холивудския агент Джим Тот през февруари 2010. Поне тогава официално признаха пред американските медии за това, че са двойка. Година след като излязоха на светло, те се венчаха и вече са горди родители на малко момченце.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X