Напишете дума/думи за търсене

Неустоимите аксесоари за лятото (галерия)

Топлите дни си имат собствен етикет, що се отнася до всичко, в това число и аксесоарите. Няма нужда да предозираме с морскосиньото, лятото си има и други предпочитания.

Диадема с морски звезди
Като малки сте мечтали поне за ден да сте русалки. Благодарение на този аксесоар се доближавате на една морска пяна разстояние от този приказен блян.

Бохеми и в ушите


Ако сте притежателка на повече дупки върху ушните си миди, то тогава подберете няколко тотално различни форми обеци. Това лято са на особена почит птичите пера, разбира се, нещо от изобилието на морското дъно. Колкото повече природни елементи, толкова по-биозабележителни.

Мида върху пръстите

Морето може да е до колене, стъпала в пясък, но в една човешка длан се побира световния океан... или поне пръстени във форма на неговите обитатели.

Моряшки гуменки

Спортните обувки са целогодишни. Знаем го това. Но не всеки модел от тях е подходящ за по-мокро и студено време. С гуменките нещата са прости – стават за топлите пролетни и горещите летни вечери. Заложете на моряшки десен, без значение дали са с връзки или така модерните без такива атрибути напоследък.

Властелинът на пръстените


Не може да решите с кой точно от цялата плеяда пръстени искате са се префасонирате на излизане от вкъщи. Няма нужда да избирате. Сложете на всеки пръст по няколко. И не се ограничавайте с последната фаланга. Горната част на пръстите също има потребност за красота.

„Окована“ коса

Сама по себе си косата е чуден аксесоар, но дори и на най-голямата красавица понякога й трябва леко побутване, стане ли дума за подчертаване на тази прелест. Верижката за коса е перфектна както за плаж, така и за разюздани преживявани в нощните отпускарски барове.

Синджир за бедра

Не само косата има нужда от украса. Виждали сме гривни за глезените, но един от най-модерните трендове на лятото е свързан с верига, предназначена за бедрата. Върви идеално с къси панталонки от деним, бяла туника от кенар или друг мек плат, щедри бижута в тюркоаз и сребро.

Пръстен ананас


Поканете екзотичните плодове не само в кухнята, но и върху ръцете си. Никога не е излишно да имате под ръка един пресен ананас и под формата на пръстен.

Благородно синьо

Комбинацията от един от благородните метали и тюркоаза винаги говори за изтънченост. Напомня едновременно за кралския аристократизъм на екзотични династии, но не забравя да намигне и към уюта на морския пясък и прохладната вода.

Чанта-торба в 50 нюанса


Голямата чанта е жизненоважна, ако сте се запътили на плаж. Вкарайте настроение в този артикул, като изберете материя с преливащи се колорити.

Сандали с блясък


Джапанките далеч не са единствените господари на лятото, що се отнася до удобството на стъпалата ни. Сандалите безцеремонно се конкурират с тях. Украсете ги с имитации на скъпоценни камъни – със сигурност ще бъдете забележителни и стилни.

Златни акценти

В по-хладните дни и вечери роклите се заменят със замах от дънките и пуловерите, но винаги вървят неизменно със сандали. Без значение дали са с равни подметки или с високи токчета. За да вкарате нюанс на бляскавост, изпробвайте забележителността на златото. Едри бижута в позлата, катарами или закопчалка на чанта – всичко върши работа.

Снимки: http://allwomenstalk.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X