Напишете дума/думи за търсене

Слухови апаратчета за деца

Има моменти, в които децата се притесняват да ползват слухови апарати, тъй като имат насадена погрешната представа, че те са само за възрастните хора. Но това не е така. В световен мащаб слуховите апарати се използват за подобряване на слуховото и речево възприятие от най-ранната детска възраст.

Fonio разполага със слухови апарати, които са създадени специално за най-малките. Изборът на цветови комбинации и модели, форми и дизайни е изключително богат. Колкото по-малка е загубата, толкова повече слуховият апарат възстановява функцията на ухото. Но дори и деца с тежка загуба от над 90 dB извличат полза от носенето на слухови апарати.

Всяко дете е уникално, такива са и нуждите им за чуване. Голямото разнообразие на слухови апарати Phonak и безжични аксесоари, предлага технологично решение за деца на всяка възраст. За бебета и малките деца е от значение да се осигури звукова стимулация и да се носят слуховите апарати колкото е възможно повече. Те обикновено носят задушни слухови апарати, защото осигуряват най-голям комфорт, стабилност и безопасност на тази възраст. С порастването на децата започват да стават все по независими и попадат във все по-сложни комуникационни ситуации. За да улесните детето си да чува какво казва учителя или за да чува, когато му звъните, на помощ идват безжичните слухови аксесоари.

Истинското и значимо обучение се случва, когато децата са наистина ангажирани. Но тази ангажираност е възможна, само когато децата могат да чуят ясно и да разберат учителя. Roger решенията помагат в преодоляването на трудностите на разбиране на реч като изпращат говора на учителя директно в слуховите апарати или кохлеарните импланти на студента.В същината на която и да е образователна Roger система стои безжичният микрофон на учителя. Има два начина, по които да се носи, както и опростени менюта и адаптивни меки клавиши. Roger предоставя на индустрията най-доброто възможно съотношение между сигнал-шум с доказано над 54% по-добро представяне от която и да е друга FM система и с над 35% в сравнение с Dynamic FM технологята.

Специалистите от център за слуха Фонио разбират нуждите на всички деца - от новородени до тийнейджъри. Децата искат от слуховите апарати не само високоразвити технологии, осигуряващи оптимално чуване, но и да изпитват удоволствие от носенето. Дизайнът на Phonak Sky и безжични системи Roger осигуряват това.

Kaто водещ център за слуха в България, Фонио е сертифициран педиатричен център за слуха на Phonak. Tова е национален сертификат, който се получава от центровте, разполагащи с всички необходими съоръжения и средства за деца и техните нужди, специализирано оборудване за измерване и диагностика. В ценър за слуха Фонио ще получитете обслужване, което ще осигури нормалното развитие на социални умения при децетето Ви и постигане на оптимални слухови възможности. В Fonio посветените сециалистите по слуха са мотивирани от мисията всекидневно да помагат на деца и техните родители.

X