Напишете дума/думи за търсене

Телец - хороскоп 2017 -а

Телецът тази година се фокусира върху своето собствено благополучие, което поставя над всичко друго. Може да увеличи материалното си богатство, да подобри здравето си, а също да организира събития, водещи го към по-стабилно бъдеще.

Телецът от началото на януари и през февруари ще има възможности за развитие на отношенията си с противоположния пол. Пролетните месеци ще дадат шанс за големи промени в личните отношения. Той трябва да се въоръжи с търпение, да не избързва със заключенията, да се отнася внимателно към нещата, които имат значение за него. Периодът е подходящ за големи промени, някои - много неочаквани.

Не трябва да се страхува да започне това, което отдавна иска да направи. Достатъчна е една решителна крачка.

Вашата планета владетел е очарователната Венера. В началото на март тя става ретроградна, което може да бъде период на преосмисляне на връзките. Когато се появят ретроградните цикли, това е намек за вас да спрете с планирането на действията си. Съберете всички важни детайли и изчакайте до края на април.

Този аспект също така позволява най-накрая да се отървете от някои стари чувства, за да продължите да се движите напред - сега е времето да направите удар.

От средата на април до края на лятото Телците ще се адаптират към новите условия. Проблеми могат да възникнат заради упорит отказ да се приемат нови обстоятелства.

Когато става въпрос за нови хора и взаимоотношения с тях – трябва да се ръководите от собствените желания. Ценете времето си, не позволявайте на никого да ви го отнема.

От юли до септември звездите създават условия за успех в взависимост от това как сте се справили с първата половина на годината. Бъдете мъдри и спазвайте златната среда във всичко.

ЗДРАВЕ

Физически Телецът притежава голяма жизненост и издръжливост. Тя обикновено идва от влиянието на хората около него и мотивите, които го зареждат. Затова за тях приятелите и семейство са много важни.

Телецът най-много уязвим от болестите на гърлото и трахеята, но притежава огромна издръжливост и възстановителни сили. Но това не значи, че не трябва да се лекува, в противен случай пренебрегваните проблеми може да станат хронични.

Пролетта и лятото са месеците, когато Телците трябва да обръщат внимание на здравето си, като засилят имунитета си, за да избегнат заразяване. През новата година е подходящо профилактично да се следят ендокринната система и червата.

За Телците са вредни бързото хранене, газираните напитки и мазните храни. Те се влияят добре от лечение с алтернативна медицина. Подходящи билки за тях са мащерка, липа и лайка. След октомври те ще се почувстват по-добре, когато опасността за ограничения ще е отминала.

КАРИЕРА, ФИНАНСИ

Кариерата и парите през 2017 г. са много важни за Телците.

Съвпадът Слънце - Плутон в Козирог дава голям тласък да се направят необходимите промени.

Марс, който ще бъде в знака на Телец от 10 март до 21 април, ще се грижи за материалното благополучие и комфорт. Ще имате енергия и ресурси да следвате целите си.

Юпитер - планетата на благополучието, разширението и големите възможности, преминава в знака Скорпион в средата на октомври. Ще имате възможност да се свържете с хора, които споделят вашата работа или финансови цели.

След ретроградния Сатурн, който завършва в края на август, може да се постигне напредък с малко затруднения.

Декември се очертава като благоприятен месец с много работа, а с наближаването на новата година - ще е финансово силен.

Родените под знака на Телец благодарение на правилното разпределение на постъпленията през 2017 г. ще могат да изплатят дълговете си, да изчистят натрупаните стари сметки. Втората половина на годината ще бъде по-успешна, представителите на знака ще имат възможност да спечелят прилична сума.

ЛЮБОВ

Свободните Телци винаги ще бъдат център на внимание. Звездите дават възможност за големи промени в личния живот, но представителите на зодията трябва да се пазят от случайни запознанства и да не влизат във връзка, преди да опознаят партньора. В противен случай ще остават разочаровани и оскърбени.

Срещнат ли подходящ партньор, те ще се решат да създадат семейство. Но това ще бъде още един повод да поемат по-големи ангажименти и нови отговорности. Те ще трябва увеличат доходите си и да работят повече.

Съвпадът Венера - Уран в началото на лятото ще донесе много вълнения на иначе консервативния Телец. Този аспект ще промени традиционните нагласи и ще свали бариерите. Все пак трябва да внимават, от тях зависи да не приключи всичко толкова бързо, както започва.

През октомври хармоничната връзка на Венера - Плутон ще бъде благоприятна за свободните Телци. Това е времето те да се замислят за по-сериозна и трайна връзка, да заложат на човек, с когото да споделят живота си. Те ще бъдат готови да дадат много от себе си. Аспектът дава основание за задълбочаване на чувствата, основани на доверие и привързаност.

Планета: Венера

Елемент: Земя

Ако нещо влезе в главата на Телеца, той много трудно променя решението си. Подозрителен е към всичко ново.Мъж или жена, не го критикувайте остро особено публично. Много е толерантен. Ако още не е собственик на къща, мечтае за това. Неговите приятели трябва да са надеждни и честни хора.

“Бързай бавно” е девиз на Телеца. Голям романтик, тъй като го управлява Венера.

Известни Телци:

Джордж Клуни, Адел, кралица Елизабет II, Джак Никълсън, Ал Пачино, Енрике Иглесиас, Барбра Стрейзанд, Пенелопе Крус, Кейт Бланшет, Уилям Шекспир, Салвадор Дали, Зигмунд Фройд, Одри Хепбърн, Ума Търман, Мишел Пфайфър

Известни българи Телци:

Владислав Горанов, Димитър Николов, Мая Манолова

автор: Елена Фотева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X