Напишете дума/думи за търсене

Грозници, превърнали се в холивудски красавци (галерия)

© connery © East News

Много са малко хората, които разглеждайки снимките си от пубертета, да ахват от умиление пред красотата си. Повечето от нас са грозни, по-грозни, най-грозни патета, които, ако имат късмета, може един ден да осъмнат като красиви лебеди. След като ви показахме неугледните някога прими на киното, сега ви предлагаме  галерия от господа, които показват защо не трябва да се присмиваме на момчетата, които изглеждат малко по-загубено.

Джуд Лоу

Гледайки снимката от детството му, е трудно да си представим, че този сърцеразбивач някога е изглеждал неособено привлекателно.

Джо Манганило

© depo.ba © Rex Features
© depo.ba © Rex Features

Кой да предположи, че този зубър ще се превърне в един от най-красивите господа на Меката на киното. Познат ни е от вампирския сериал „Истинска кръв”, от филмите „Професия: Стриптизьор” и от комиксовата екранизация „Лига на справедливостта”. Освен това е съпруг на сексапилнта София Вергара.

Джейк Гиленхал

© Columbia Pictures © EastNews
© Columbia Pictures © EastNews

Някога хлапе с миловидни очи на кученце сега един от водещите актьори от своето поколение. Да не говорим, че е имал връзка с едни от най-популярните дами на Холивуд, макар че след Рийз Уидърспун, която му отказа брак, никоя друга дама не е успяла да го накара да се престраши наново към брака.

Ричард Мадън

© CBBC © HBO
© CBBC © HBO

Британецът започва да се снима в киното ще на 11 години, но освен сините му очи едва ли нещо друго се е забелязвало сред момичетата на неговата връзраст. Сега обаче нещата стоят далеч по-различно. До момента за връх в кариерата му се счита участието в „Игра на тронове” в ролята на Роб Старк.

Зак Ефрон

© LMN © EastNews
© LMN © EastNews

Зак е само на 29 години, а има 15-годишна кариера в киното. И както е видно от снимките, се радва и на добра кариера, що се отнася до еволюирането му в готин мъж.

Крис Еванс

© NFWF © East News
© NFWF © East News

Капитан Америка признава, че още от дете е мечтаел да се снима в киното. С чиста ръка може да кажем, че той е един от щастливците със сбъдната мечта.

Себастиян Стан

© NBC © East News
© NBC © East News

Като тийнейджър този американец от румънски произход е появява във филми и сериали. В днешно време бившият приятел на Лейтън Мийстър от сериала „Клюкарката” е един от героите на „Марвел”. Той играе Бъки Барнс в поредицата „Омъстителите”.

Николас Холт

© Studio Canal © Rex Features
© Studio Canal © Rex Features

Помните ли това момче рамо до рамо с Хю Грант в „Маркъс”. Към днешна дата той се снима във франчайза „Х-Мен”.

Лиъм Пейн

© tumblr © East News
© tumblr © East News

Като тийнейджър Лиъм е билподложен на тормоз от съучениците ди. На 12 години той се присъединява към баскетболния тобор на училището, а днес е един от членовете на популярната бой банда One Direction.

Хенри Кавил

© nydailynews © Warner Bros.
© nydailynews © Warner Bros.

В училище наричали бъдещия Супермен Дебелия Кавил. Интересно е днес как го наричат някогашните му съученици? СуперКавил?

Джъстин Тимбърлейк

© difundir © Rex Features
© difundir © Rex Features

Когато Джъстин беше изрусен и накъдрен, неговата кариера хукна къз звездите. Като тийн съпругът на Джесика Бийл беше част от бой бандата N'Sync, днес е успешен соло изпълнител, актьор и невероятен танцьор.

Крейг Дейвид

© craigdavid
© craigdavid

Трудно е да повярваме, че на двете снимки стои един и същ мъж. Представяме ви изпълнителят и композитор Крейг Дейвид.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X