Напишете дума/думи за търсене

Звездни мамини синчета (галерия)

Всяка жена се страхува да не попадне на мамино синче, защото такъв мъж е много труден за създаване на сериозна връзка. Дори и сред най-красивите и известните има доста такива синове, отдадени на майките си.

Допитва се за всичко

Джъстин Тимбърлейк до неотдавна обичаше да има връзки с жени, които са по-възрастни от него - Алисия Милано, Фърги, Стейси Флуд, Камерън Диас. Дали не го прави, защото по някакъв начин търси майка в тях. Актьорът е силно привързан към своята и винаги се съветва с нея за всяко важно решение. Дори се говори, че Камерън го зарязала точно защото бил мамино синче. Актрисата искала двамата да си купят къща в Малибу, но десет години по-младият Джъстин казал, че първо трябва да пита мама, с което напълно вбесил блондинката. Явно обаче мама вече е детронирана от неговата съпруга Джесика Бийл.

Влюбен в нея

Звездата от сериала “Клюкарката” Ед Уест разкрива в интервю съвсем открито, че е бил влюбен само един път в живота си, и то в майка си. Дори и да го е казал на шега, си звучи съвсем притеснително. Но той не спира до тук, а продължава: “В моя живот има само една жена - мама. Дали съм мамино синче? Абсолютно. Обичам я!”. Горките му гаджета... едва ли някоя ще успее да се пребори с такава синовна обич.

Колкото се може по-близо

Роби Уилямс не крие обичта си към майка си. Даже напротив, съвсем експресивен е. През 2003 година той дори й купи страхотна къща на стойност 1 милион лири. В това няма нищо лошо, разбира се. Единственото притеснително е, че къщата й е на стотина метра от неговото имение и че двамата буквално може да си махат от прозорците. Най-вероятно е искал да е по-близо до внуците, за да ги гледа.

Ако мама я одобри

Джордж Клуни неведнъж е заявявал, че никога вече няма да се ожени. Самият той твърди, че това е заради факта, че първият му брак с актрисата Талия Болсъм се разпада за три години и не иска да преживее такъв кошмар отново. През неговите обятия са минали едни от най-красивите жени в шоубизнеса като Чарлийз Терон, Люси Лиу, Рене Зелуегър, Елизабета Каналис, но с нито една от тях той не се реши на брак. Някои психолози твърдят, че страхът от обвързване не е свързан толкова с първия му брак, а с връзката, която си е изградил с майка си. Клуни никога не би се решил да предложи брак на жена, която майка му Нина не е одобрила. Явно е обаче, че е била обезоръжена от красивита британка от ливански произход Амал, която преди година я направи баба.

Дама за вечерта

Нерядко Райън Гослинг се появява на премиери под ръка с майка си, а не с партньорката му Ева Мендес, която му роди две дъщери. Това не е изненада, защото актьорът и жената, дарила го с живот, са много близки. Все пак навремето, когато Райън е изключен от училище заради побой, майка му напуска работа, започва да му преподава вкъщи и двамата стават неразделни.

Браво на Миранда

В свое интервю преди години Орландо Блум бе заявил категорично, че никога няма да се ожени, ако майка му не одобри избраницата му. Това трябва да е уплашило мнозина от кандидатките, но не и модела Миранда Кер. Тя успя да омае вече бившата свекърва, защото актьорът и австралийката бяха съпрузи за кратко. Брак, от който се роди наследникът им Фин.

Сценариите се дават на нея

Силвестър Сталоун изглежда като мъж, който може да се справи сам с всичко и е достатъчно силен, за да може да разрешава всеки свой проблем. Самият той обаче признава, че вътрешно не е толкова стабилен и уверен и винаги има нужда от подкрепата на една жена. На майка си. Сталоун открито споделя пред медиите, че се съветва с нея за всичко, дори когато избира роля й дава първо на нея да прочете сценария. Ако тя одобри ролята, тогава и той я приема.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X