Напишете дума/думи за търсене

Звездни двойки, които доказват, че съществува вечна любов – втора част

В днешно време любовта доста бързо се разпада на съставните си части, но има и такива истории, които ни вдъхновяват и карат да вярваме в непреминаващата обич.

Вижте кои звездни двойки са успели да съхранят копнежа и нежността си, въпреки че от десетилетия са под прожекторите.

Адриано Челентано и Клаудия Мори

51 години заедно

© pinterest © flickr
© pinterest © flickr

Техният страстен романс продължава над половин век. Приятелите им се прекланят пред тях: „Те са от толкова време заедно, а още са луди един за друг.”

Кийт Ричардс и Пати Хансън

37 години заедно

© pinterest © dailymail
© pinterest © dailymail

Заедно са преодолели много трудности, но ни кога не са спирали да се подкрепят едни друг. "Кийт ме спаси. Неговата любов и грижа ме зареждат с положителна енергия, дадоха ми надежда и ме спасиха от депресия”, твърди половинката на музиканта.

Майкъл Кейн и Шакира Бакш

43 години заедно

Той я вижда за пръв път в телевизионна реклама на кафе. Майкъл е толкова зашеметен от нея, че си поставя за цел да я откире на всяка цена. Речено-сторено.

Самюел Л. Джаксън и Латаня Ричардсън

36 години заедно

© pinimg © upi
© pinimg © upi

Бракът им се сблъсква с всякакви трудности. “Когато си женен повече от 30 години, лесно може да кажеш: „Майната му, не мога повече”, но също така може да кажеш на другия: „Извинявай, прости ми!”, мъдро заключва актьорът.

Джейми Лий Къртид и Кристофър Гест

32 години заедно

© liveauctioneers © pinterest
© liveauctioneers © pinterest

Когато актрисата вижда снимка на спортиста в списание, тя казва на свой приятел: „Ще се омъжа за този мъж!” Малко след това те се запознават, влюбват и се женят. Класически случай на любов от пръв поглед.

Кевин бейкън и Кира Седжуик

28 години заедно

© whosay © dailymail
© whosay © dailymail

Кевин ухажва Кира доста дълго време, след като тя първоначално не е толкова ентусиазирана спрямо тяхната връзка. Но Бейкън никога не се отказва и най-накрая тя решава да им даде шанс. 20 години по-късно те са родители на две деца и се радват на щастлив брак.

Хю Лори и Джо Грийн

27 години заедно

© pinimg / fan
© pinimg / fan

"Джо и аз се допълваме перфектно. И сме ужасно близки”, споделя доктор Хаус.

Лиса Кудроу и Майкъл Стърн

21 години заедно

© imdb © glamour
© imdb © glamour

Запознават се през 1987-а, но Лиза не се отнася сериозно. След няколко години те се срещат отново на снимачната площадка на „Приятели”, а малко след това се женят.

Синди Крауфорд и Ранди Гербър

21 години заедно

© pinterest © splash
© pinterest © splash

Започват да се срещат през 1995-а, а три години по-късно се женят. Резултатът от любовта им е 18-годишен брак и две деца. "Това е първата ми връзка, която започна като приятелство. Бих предопръчала на всеки да започне така романса си. Това е най-здравата основа за брак”, тръди бившият супермодел.

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър

19 години заедно

© pinterest © dailymail
© pinterest © dailymail

Тази двойка е известна с това, че не обича много прожекторите. “Ние искаме да защитим нашия нежен съюз от хищните очи. Затова имаме такива страхотни отношения”, твърди актьорът.

Джеймс Белуши и Дженифър Слоун

18 години заедно

© asmira © card
© asmira © card

През 1998-а Белуши най-накрая намира щастието си, женейки се за Дженифър Слоун. “Моята съпруга е невероятна. Тя ме научи на най-важното нещо – как да обичам”, влюбено обяснява Джеймс.

Бен Стилър и Кристин Тейлър

17 годни заедно

© hollywood © diamondstuds
© hollywood © diamondstuds

Среща се на парти и малко след това разбират, че им е писано да бъдат заедно. Двамата са участвали в няколко филма и са родитеи на две деца. „Аз съм страхотно наивен романтик, винаги съм чакал да се появи моята принцеса на бял кон и никога не загубих надежда, че ще я срещна”, споделя Бен.

Бионсе и Джей Зи

14 години заедно

© mtv © dailymail
© mtv © dailymail

Започват да се срещат през 2002-а, но пазят връзката си в тайна много дълго време. И до ден днешен пазят ревниво връзката си. Двамата са родители на 5-годишно момиченце и съвсем скоро очакват близнаците си да се появят на бял свят.

Робърт Дауни Джуниър и Сюзан Левин

13 години заедно

© pinimg © dailymail
© pinimg © dailymail

Отнема им известно време, за да се намерят и да бъдат щастливи. Сюзан се оказва личното чудо на Робърт. Тя го спасява най-накрая от неговите демони и различните му зависимости. “Две седмици без съпругата ми? Това е твърде е дълго”, категоричен е Робърт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X