Напишете дума/думи за търсене

Избери семейство и научи повече за себе си

Разгледайте внимателно илюстрацията и изберете един от трите варианта, отговаряйки на въпроса Коя картинка изобразява семейство?

Ако отговорът ви е 1

Не сте най-семейно ориентираната личност. Не е изключено да сте пораснали без влиятелна бащина фигура. Както сте забелязали, бащата изглежда да не го е грижа, а майката го държи на разстояние от детето. Обичате да помагате на другите и се опитвате да допринасяте за положителните промени в живота на околните, но не сте много наясно какво наистина представлява семейството.

Ако отговорът ви е 2

Вие сте наистина семеен човек, който е наясно с важността на семейството и винаги го поставяте сред приоритетите си. Родителите на снимката са фокусирани повече върху себе си – жената е облечена в къса пола, а бащата е игнорирал съпругата и детето си.

Вие вярвате в силните и стабилни отношения, в брака, пълен с нежност и обич, и в хармоничната среда за всеки един член от семейството.

Ако отговорът ви е 3

Тази картинка показва щастливо и хармонично семейство, в което и двамата родители обичат семейството си. Но ако смятате, че това семейство ви изглежда фалшиво и прекалено захаросано, най-вероятно страдате от психическа травма, резултат от порастването ви в неособено функционално семейство.

Илюстрация: whole secrets

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X