Напишете дума/думи за търсене

Избери пеперуда и разбери повече за себе си

Пеперудите са символ на радостта и свободата. Цветовете и формата на любимия ви вид от тези насекоми може да разкрие характеристики за живота и личността ни. Поне това твърдят психолозите.

Предлагаме ви този тест, за да проверите дали наистина учените си разбират от работата. Без много да му мислите, изберете една от пеперудите и вижте отговаря ли твърдението на вашия натюрел.

1. Чувствителни и щедри

Вие се определяте като честен и обичлив човек, който показва автентичен интерес към другите. Лесно се поставяте на мястото на околните и се тревожите, понякога твърде много, за техните нужди.

2. Хармонични и спокойни

Вие се определяте като приветливи, безоблачни, търпеливи и отзивчиви хора. Опитвате се да поддържате хармония в живота, която се опитвате да предавате на приятелите, колегите и семейството си. Въпреки това внимавайте да не залитнете в отрицание, че съществуват неблагоприятни ситуации и конфликти.

Помнете, че от битките винаги излизаме по-мъдри.

3. Талантливи

Определяте се като наблюдателен, логичен и подреден човек, който обича нещата да са направени като хората. Имате нужда да подобрявате всичко около себе си. Освен това обичате да обяснявате на оставалите как се правят нещата и сте склонни да се ядосате, ако вашите очаквания не бъдат удовлетворени.

Малко баланс в живота ви би бил чудесен за вас. Намерете какво ви прави по-спокойни и се дръжте за него по-често.

4. Целеустремени

Характеризирате се като самоуверен, енергичен и трудолюбив човек. Все качества, които ви помагат в много житейски сфери. Има опасност обаче да залитнете в страха от провал. По-голямата част от вашата сигурност се базира на вашите постижения и заради това вие сте страхотен работохолик, което може да окаже влияние на психичното и емоционално здраве.

Приемете, че сте прекрасна личност, пълна с уникални таланти, и че тези, които обичате, ви обичат заради вас самите, а не заради кариерните ви успехи.

5. Ентусиасти

Вие се определяте като човек, който иска да е свободен, щастлив и пълен живот с приказни преживявания. Страхувате се от монотонния начин на живот и от скуката. Благодарение на разнообразните си многобройни умения вие успявате постоянно да сте в движение и умеете да се потапяте в повече от едно неща едновременно. Нещо, което води до един от най-големите ви проблеми – липсата на постоянство. Научете се да разпределяте времето и енергията си по-мъдро.

6. Артисти

Вие сте човек с висока чувствителност, което ви прави мили, емпатични и отгоре на всичкото и креативни. Заради вашата чувствителност е възможно понякога да имате нужда да се изолирате от другите, което може да е само от полза в отношенията ви с тях.

Илюстрация: Zen Magazine

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X