Напишете дума/думи за търсене

Разгледай илюстрацията и разбери какво съсипва любовния ти живот

Има хора, на които много им върви в любовта, а на други само на карти.

Има и такива, които не са добри нито в хазарта, нито в интимните дела.

Има и човеци, които лесно разгадават отсрещния, но себе си не могат да разберат дълго време, понякога и цял живот.

С помощта на този тест ще разберете каква е най-слабото ви място в любовта и защо все не ви върви във връзките.

Погледнете илюстрацията. Кое е първото нещо, което забелязахте?

Вижте отговорите по-долу и разгадайте любовните си несполуки.

1. Завързан мъж

Ако това е картинката, която първо забелязахте, това означава, че вие сте в постоянен конфликт със себе си. Докато все някак се погаждате със заобикалящия ви свят, то не може да си намерите място в кожата си. Ако искате да намерите истинска любов, първо трябва да се научите да обичате себе си. Трябва да се приемете с всичките си недостатъци и достойнства. Битката за вътрешен покой не е лесна, но понякога си струва, ако ще успокои цялото ви недоволство. Не бъдете прекалено взискателни към себе си, приемете се такива, каквито сте, и любовта ще дойде.

2. Ограда

Вашата най-голяма слабост е, че не си позволявате да се покажете пред никого. Слагате преграда още от самото начало на отношенията. Това не означава, че няма надежда за вас и че съзнателно наранявате останалите. Но ако не рискувате и не отворите сърцето си, може да пропуснете възможността за истинска любов.

Съвсем нормално е да искате да се защитите, ако вече сте имали разбито сърце. Но ако постоянно градите стени, не само че няма да допускате никого до вас, но няма да позволявате и на себе си да се откриете пред някого, който може да ви обича.

Лесно е да си сложиш щит, но е доста трудно да го свалиш. Затова започнете с малки стъпки. Ако не поемете риск, няма да получите нищо.

3. Лодка

При вас проблемът е, че имате високи изисквания и почти никой на земята не може да ви угоди. Вие сте наясно какво искате в любовта и не се задоволявате с нещо по-малко. Но ако сте прекалено стриктни, може да с лека ръка да отхвърлите някого, който има други страхотни качества. Няма нищо лошо в това да искате да имате приказно семейство, невероятна кариера, партньор, който да има същите хобита като вашите, но ако не си позволявате да сте гъвкави във вижданията за връзка, то със сигурност ще изгубите представа за реалността и какво наистина представлява любовта. Отстоявайте въжделенията си, но не подхранвайте илюзиите си, че има перфектни хора. Това може да препъне шанса ви за любовно щастие.

4. Череп

Вашата прекалена загриженост и безпокойство са причините за фиаското в любовния ви живот. Помнете, че прекалената бдителност няма да ви позволи да видите красотата на живота. Това важи и за сродните ви души, които може да са под носа ви, но от прекалено вглеждане в детайли за физическо оцеляване и добруване, да не ги забелязвате. Страхотно е да си внимателен, но когато стане дума за любов, няма смисъл от самото начало да си мислите за евентуалния край на връзката. Винаги ще има неща, които ще ви плашат и притесняват, но това не трябва да ви спира от смело влизане в любовни отношения. Освен това не крийте страховете си от партньора. Ако сте искрени с него, това ще ви направи още по-близки.

Илюстрация: MrSpaceToTheWorld

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X