Напишете дума/думи за търсене

Избери символ и разбери нещо за живота си

Искаш да разбереш какъв е основният проблем l живота ти, който все препъва пътя към щастието ти? Избели си един символ и разбери отговора.

Лъв

Той символизира Слънцето, а това означава, че имате нужда да поемете контрол върху съдбата си.

Проблемът: Ако сте избрали лъва, това означава, че искате да избягате от това, което сте съградили с толкова много труд. Дали сте всичко от себе си, за да имате точно това битие, в което сте се усещали комфортно дълги години. Сега обаче се чувствате като в капан и подчинен на отговорностите, които имате в живота. Затова и у вас започва да назрява идеята да изберете друга посока.

Решението: Колкото и да ви се ще да скъсате синджира и да напомните на себе си и на околните, че вие сте доминиращият крал на съществуването си, по-добре свикнете с отговорностите си и намерете начин да ги подчините в своя полза.

Съвет: Помирете се с някои от изборите си – все пак са направени от вас, и помнете,че съдбата е във ваши ръце.

Пясъчен часовник

Той е символ на неизбежното, на кръговрата на живота

Проблемът: Ако сте избрали часовника, най-вероятно сте в капана на времето, което е спряло в миналото ви заради трагично или болезнено преживяване. Заради това имате чувството, че бавно се давите, нямате енергия и очаквате неизбежното да се случи.

Решението: Остаряването и смъртта са част от живота. Всички се раждаме, порастваме и умираме. Това не е нещо, от което трябва да се страхуваме. Сприятелете се с бъдещето, сприятелете се и с миналото. Колкото и да не ви се вярва, сега сте много по-силни отпреди.

Съвет: Опитайте се да взимате най-добрите решения за себе си оттук насетне. Живейте в настоящето и помнете, че времето е ваш приятел.

Луна

Лунните сили се асоциират с емоциите и скритите истини.

Проблемът: Ако сте избрали Луната, тогава вашето сърце е на фронтовата линия. Нещо мощно, намиращо се дълбоко у вас, не ви дава да спите. Каква е тази тайнствена емоция, която ви държи будни през нощта? Гняв, страст, омраза или бяс?

Решението: Трябва да намерите покой и да опитате да извадите наяве тези емоции. Тайнствеността прави тъмните чувства толкова могъщи.

Съвет: Научете се как да изразявате усещанията си. Ако ги потискате или криете, това само ще ви нарани.

Ключ

Този символ винаги се свързва с възприятието ни за начина, по който живеем.

Проблемът: Ако сте избрали ключа, това означава, че душата ви отчаяно търси отговори. Пътят, по който вървите, ви кара да се съмнявате във всичко. Започнали сте да усещате умора от безкрайното търсене. В момента нищо не ви е интересно и намирате живота за досаден.

Решението: Сега е времето за истината. Ключът представлява вашето желание да отворите вратата към реалността и да обърнете нова страница.

Съвет: Започнете да пътувате. Това ще ви помогне да срещнете и да комуникирате с нови хора. Намерете отново желанието си за приключения.

Ръката на Фатима

Тя се свързва със защитата от зли сили.

Проблемът: Ако сте избрали този символ, не е изключено да сте жертви на черна енергия. Вашият дух жадува за свобода. Забелязали ли сте напоследък странни знаци, които се опитват да ви предупредят за нещо нечисто в живота ви?

Решението: Ръката на Фатма подсказва, че свободата, дори в най-тъмните времена и часове, винаги е в наши ръце. За да излезете от този капан, простете на себе си за всеки момент, в който сте се чувствали слаби.

Съвет: Намерете време за почивка и възстановете изгубената си енергия.

Илюстрация: The Minds Journal

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X