Напишете дума/думи за търсене

Избери маска и разбери какъв човек си

Какво разкрива нашият избор за нашите личности? Изберете любимата си маска и разберете.

1. Говорещата маска

Вие сте някой, който е изключително добър в изразяването. Вие сте добри в говоренето и вашите думи са най-голямото ви оръжие. Може да унищожите опонентите си само с приказки и дори не трябва да вдигате пръст, за да го направите. Но това не означава, че злоупотребявате със слова. Разбирате стойността им и внимателно претегляте думите си, преди да говорите. Знаете, че думите може да лекуват или да нараняват.

2. Смеещата се маска

Вие сте човек, който обича да се забавлява и не се притеснява много за това, което другите говорят. Предпочитате да се смеете, отколкото да тъгувате. Вие сте човек, който живее в момента и и то на пълни обороти.

Имате невероятно чувство за хумор, което също показва по-висока интелигентност в сравнение с околните. Разбирате от майтап и умеете да се самоиронизирате.

3. Ядосаната маска

Ако това е маската по ваш избор, тогава може да има тъмна страна, която се крие във вас. Гневът може да се къкри у вас, а на повърхността само да блести, но да е готов да избухне като вулкан, спящ от години. Необходимо е само малко натискане на тази нотка.

Това не означава, че не знаете как да контролирате гнева си. Вие сте напълно спокойни и уравновесени, но ненавиждате да бъдете провокирани, когато сте в затруднено положение. Вие сте личност, която не трябва да бъде заплашвана, тъй като последствията не биха били добри за другите.

4. Тихата маска

Вие сте това, което хората наричат „силен и мълчалив" тип. Вашата истинска сила е, че сте наясно с това, което представлявате, но имате и скромна страна, която ви държи заземени.

Не изневерявате на себе си и ви харесва да социализирате само с близките си приятели. Предпочитате да общувате с хора, които ви познават добре и които не биха се опитвали да ви променят.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X