Напишете дума/думи за търсене

Избери символ и разбери кой е житейският урок, който трябва да научиш

4. Живак - Пътят на алхимиците и пътуванията

Ако сте избрали номер 4, пътят ви е най-мистериозен. Това е Пътят на Меркурий, Пътят на Хермес, който е и лечител, но и носи душите към Подземния свят.

Това е пътят на пътуващите. Най-универсалният път. Вие сте "задължени" да се променяте постоянно, докато не намерите енергията, която търсите. Една от най-уникалните черти на характера ви е, че се отегчавате лесно. Вие ще търсите, докато не срещнете сродната душа, за която жадувате. Въпреки че се адаптирате лесно дори при най-екстремни обстоятелства, непрекъснато търсите причина да пътувате и да научавате повече.

Урокът за вас: Трябва да се научите да си почивате и да се забавлявате.

5. Желязо - Пътят на воините и издръжливостта

Ако сте избрали номер 5, сте избрали Пътя на желязото, който отразява благословиите и грешките на реалността. Желязото е металът на Марс. Това е пътят на порастването, борбата, страстта и амбицията.

От съвсем млада възраст вие сте принудени да се борите за съществуването и оцеляването си. Чрез загуба и болка сте станали доминираща и защитаваща личност. Желязото представлява всички боеве и войни, както и индустриалната революция и хегемонията на материалния свят. Трябва да обърнете повече внимание на душата си и нейните нужди. Отпуснете малко примката около себе си и отворете сърцето си към величието на Вселената.

Урокът за вас: Трябва да се научите да сте в покой със себе си и околните.

6. Злато - Пътят на Бога и изобилието

Ако сте избрали номер 6, сте избрали най-съвършената и абсолютна пътека. Пътят на златото е пътят на Бога, пътят на слънчевото божество. Някои от ключовите думи за този символ са патриархат, съвършенство, красотата и монархия. Това е пътят на царете и боговете, който не е лъжица за всяка уста. Защо? Защото ние сме роби на нашата нужда от съвършенство.

Ако сте избрали този път, вие имате изначална нужда да правите всичко по възможно най-добрия начин, да прогоните всяка болка, скръб и бедност и да живеете в един прекрасен свят. Това, разбира се, не е лесна работа и повечето от последователите на този път се случват да "мразят себе си", защото са прекалено осъдителни особено към себе си. Но чрез този път силата на Бог ви очаква.

Урокът за вас: Трябва да се научите да прощавате най-вече на себе си.

7. Мед - Пътят на магьосниците и харизмата

Ако сте избрали номер 7, всъщност сте избрали пътя на Венера (Афродита), пътя на бакъра. Този метал винаги е бил свързан с красотата и младостта заедно с творчеството и артистизма. Следователно се използва за привличане на енергиите на любовта и чувствеността, както и на красотата. Това е пътят на магьосниците, тъй като това е металът, използван в повечето магии.

Това е една от най-сладките пътеки. Тя ни учи, че животът не е само за власт и господство, а е и за намиране на баланс и красота в нас. Нашият свят е пълен с недостатъци, но също така е прекрасно място, ако знаете къде да търсите. Този универсален метал ни учи, че може да променим всичко, което искаме, стига да държим сърцата си отворени за любов и добри вибрации.

Урокът за вас: Трябва да се научите да приемате най-вече себе си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X