Напишете дума/думи за търсене

Избери перо и опознай себе си по-добре

Представете си колко скучен щеше да е светът, ако всички хора в него сме едни и същи.

Има над 7 милиарда личности, които съществуват съвместно на тази планета, и всеки е уникален по свой начин.

Въпреки това психоаналитиците са групирали няколко типа личности, които са зависими от няколко критерия - възпитание, влияние на връстниците, социални кръгове...

Изберете едно от перата и вижте към коя група принадлежите.

Перо #1

Вие избягвате конфликта на всяка цена. Предпочитате да съществувате в спокойна обстановка. Не обичате наситените сутрешни разговори, това кара главата ви да избухне. Разбирате се добре с вашите връстници и лесно се сприятелявате. Всъщност сте доста популярни сред средата си. Вашата слабост е неспособността да казвате "не". Някои смятат, че сте балама, а други злоупотребяват със състраданието ви. Но това няма значение за вас, защото сте искате да бъдете добър човек.

Перо #2

В света на Дарвин най-силният печели, а вие определено сте победител. Талантът е вашето второ име. Знаете твърде много неща. Перфекционизъм обаче понякога ви тежи. Не само че не си давате почивка от него, но го изисквате и от околните. Обичате самотата, защото само така може да си съберете мислите. Но това уединение често е причина за раздяла с приятели. Въпреки това за вас е по-важно да сте с всичкия си, отколкото да угодите на околните.

Перо #3

Вие сте вихрушка. Обичате да изследвате нови неща и не понасяте скуката. В повечето случаи вие постигате целите си с небивали резултати. Непрекъснато си вдигате летвата и правите всичко възможно, за да надскочите вашите стандарти. Имате силата да водите батальони. Въпреки това трябва да избирате съратниците си мъдро. Някои приятелства биха могли да ви причинят скръб.

Перо #4

Вие сте много наясно със себе си. Знаете точно кой сте и се придържате към това. Някои смятат, че сте непоносими поради непоклатимата си позиция в дадени ситуации. Освен това е трудно човек да ви излъже. Търсите причина за всичко и преди да действате, сте премислили сто пъти вашето движение. При вас импулсът е почти невъзможен като явление. Забравете обаче за перфекционизма на всяка цена, в крайна сметка сте човек. Имате право да правите грешки. Давайте най-доброто от себе си, но не се убивайте в постигането на целите си.

Перо #5

Вие дишате изкуство. Надарени сте с интуиция и огромен талант.

Това, което ви дърпа назад, е вашето самочувствие. То е по-ниско и от Марианската падина и ви кара постоянно да поставяте под съмнение способностите си. А това пречи на успеха ви.

Вие не приемате работата си за даденост и изпипвате всичко до последния детайл. Давате най-доброто от себе си за хората около вас.

За цялата любов, която показвате на другите, бъдете малко по-любезни към себе си. Преодолейте задръжките си, те не са добри за вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X