Напишете дума/думи за търсене

Избери дърво и разбери какво те чака през 2019-а

Сигурно вече сте прочели безброй хороскопи за това какво предвещава за вас новата година, но едва ли сте „гледали“ на дърво какъв късмет ще имате.

Предлагаме ви тест с девет картинки, представляващи различен тип дърво.

Разгледайте растенията и си изберете това, което най-много ви допада.

Готови ли сте да разберете какво ви очаква за следващата година?

Върба

Вие сте лесни за общуване и забавни. Повечето хора ви описват като душата на компанията. Не може да търпите скучната рутина и постоянно търсите нови неща. 2019 е годината, в която най-накрая нещата ще се раздвижат за вас. Това ще бъде годината, в която ще откриете нещо, към което изпитвате силна страст. Нещо, което отговаря на вашето авантюристично отношение към света.

Кестен

Вие сте идеалист, романтик и радикален оптимист. Вярвате, че мечтите ви може да се сбъднат и не ви пука какво мислят хейтърите. Вие знаете дълбоко какво е наистина важно в живота и не харесвате материалистите. 2019 ще бъде годината, в която най-накрая ще срещнете някого, който е същият мечтател като вас. С нещо ще може да мечтаете за общото си бъдеще и ще поставя любовта над всичко останало. 2019 ще бъде годината, в която намериш някого точно като теб - истински романтик.

Бряст

Вие сте определението за стабилност. Хората разчитат на вас много и винаги сте там за тях. Вие сте човек, на когото може да се разчита и през 2019 г. някой специален ще ви забележи. Добър, надежден и достоен човек сте. За щастие за вас през тази година ще се намери специален човек, който цени всички тези качества.

Бреза

Вие сте упорити, уверени и решителни. Плодовете на вашия труд определено трябва да се изплатят през 2019-а, особено ако продължите с упоритата работа, която показахте през изминалата година. В следващите 12 месеца ще бъдете наградени за вашите усилия. Хората най-накрая ще забележат вашата отдаденост.

Кедър

Почти през цялото време сте самоуверени и самонадеяни. Може да се справите с почти всяка ситуация. Когато сте отдадени на себе си и на работата си, вашите амбиции не знаят граници. 2019 ще ви донесе финансов просперитет - особено ако стоите зад убежденията си и интуицията си.

Липа

Вие сте интуитивен и ориентиран към детайлите. Това ви прави изключително възприемчиви към нуждите на другите. Имате добра перспектива за живота и знаете какво е важно и какво не. През 2019 г. човек ще влезе в живота ви, който е толкова възприемчив, колкото и вие, и ще има същите хобита като вас. Той може да се превърне в приятел за цял живот.

Клен

Вие сте много проницателни и чувствителни към другите. Винаги показвате много съчувствие и сте добри и нежни към всеки, който срещнете. Привлекателни сте за околните и няма никакво съмнение, че през 2019 г. ще ви се случи романтична връзка. Хората са привлечени от вашето добро сърце.

Дъб

Поемате рискове, защото знаете, че щастието обича смелите и дръзките. Вие сте оптимисти със светъл поглед върху живота. Събуждате всяка сутрин, готови да се възползвате от деня. През 2019 г. вашата страст и амбиция ще ви донесат всякакви вълнуващи възможности. Разбира се, като отзивчив и приключенски тип човек, вие вероятно ще се заемете с тези предизвикателства с усърдие.

Топола

Наслаждавате се на спокойно уединение. Обичате да прекарвате време с приятели, но не обичате да правите компромис с хармонията в живота ви. Тя ви носи определено спокойствие, на което се наслаждавате. През 2019 г. някой ще се опита да ви измъкне от зоната на комфорт, опитвайки се да ви накара да споделите тези мир и хармония. Не се съпротивлявайте, ще ви хареса да споделяте. Ще се появят нови хора, които ще ви отворят очите ви за нови неща и преживявания.

Илюстрация: davidwolfe.com

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X