Напишете дума/думи за търсене

Тези пози за сън казват много за връзката (илюстрации)

Всички събития в живота ни са свързани. Филм, който сте гледали преди лягане, може да повлияе на позата ни на сън. И вярвате или не, начинът, по който спим, може да разкрие някои подробности за бъдещите ни любови.

Представяме ви илюстрации, визуализиращи позите за сън, които разкриват доста от емоционалните взаимоотношения.

1. Кинг Конг

Вашият път към любовта ще бъде дълъг и труден. Но когато намерите половинката си, нищо няма да ви уплаши – нито предразсъдъци, нито стереотипи, нито осъждане от околните. Знаете, че силата на любовта е на ваша страна.

2. Рапунцел

Отношенията на тази двойка приличат на прекрасна приказка... докато не дойде време за почистване на къщата. Въпреки че косата й е вълшебна, тя е навсякъде, а това не върви ръка с ръка с мъж, който си пада чистофайник.

3. Форест Гъмп

Семейният ви живот е като кутия шоколадови бонбони, пълна с изненади. Една от най-големите е необузданото движение на половинката ви в леглото посред нощ. Ако любимият постоянно ви рита в съня си, опитайте се да го прегърнете плътно и да му прошепнете нещо приспивно в ухото.

4. Господин и госпожа Смит

Вие не сте от дълго време заедно, но като че ли вече сте малко уморени от брака си. А понякога наистина ви се ще да убиете другия. Може би трябва да промените нещо в ежедневието си? Какво ще кажете за пердетата? Може да се окаже, че те са виновни за всичко.

5. Кунг-фу Панда

Мотото на вашата двойка е: "Няма никакви съвпадения в този свят." Знаете със сигурност, че няма никаква тайна любовна подправка. За да намерите някой специален, просто трябва да се вгледате внимателно в хората около вас. Защото перфектният за вас човек може да се окаже баничар, а вие изобщо да не вкусвате въглехидрати.

6. Цар Лъв

“Хакуна Матата” са думите, които може да разрешат всичките ви проблеми. И наистина не може да разберете защо роднините винаги ви напомнят за това да сте по-отговорни. Абе, изобщо какво ви занимават с глупости?

7. То

Живеете ли в постоянен страх да не станете член на „Клуба на загубеняците”? Искате ли все да избягате от нещо? Бихте предпочели да прекарате известно време с няколко близки приятели, вместо да губите безценни минути по безкрайни шумни партита. И един малък съвет: винаги сваляйте грима преди лягане.

8. Аладин

Още от дете ви повтарят, че ще се ожените за принц или принцеса. Но се влюбихте в обикновен човек, който има добро сърце. Имате истински вълшебни взаимоотношения, които продължават повече от 1001 нощи и са толкова ярки и колоритни, колкото и килимът във вашата спалня.

9. 300

Може да изглеждате крехки и слаби, но определено може да се грижите за себе си. Вие защитавате личното си пространство и не пускайте никого в него. Ако продължите да действате по този начин, ще загубите шанса си за щастлив любовен живот.

10. Боен клуб

Интрига, хаос, интернет, игри и работа - отчаяно се опитвате да прекъснете порочния кръг на вашия скучен живот, който с всяка минута става по-кратък. Не забравяйте основното правило на безсънието: не пишете, когато не може да спите. В противен случай може да проспите идването на любовта посред бял ден.

11. Спайдърмен

Всеки от вас иска да обърне света с главата надолу заради любимия си. И кого го е грижа, че в ъглите на спалнята има паяжини?

12. Ла Ла Ленд

Целият ви живот е просто джаз. Но не забравяйте, че неплатените сметки не са съвсем романтични.

13. Пришълец

Понякога си мислиш, че самотата ти е много, а единствените ти спътници са чудовищата от миналото. Но всеки заслужава да бъде щастлив. Не забравяйте обаче, че дори най-сладката котка може да се превърне в страшилище, ако не я нахраните навреме.

14. Ледена епоха

Липсата на сигурност и увереност в бъдещето ви е научила да оценявате топлината и грижите на любимия човек. Но не е лошо да купите още едно одеяло.

15. Титаник

Нищо в този свят не може да ви отдели. Любовта ви ще продължи да живее, докато сърцата ви не спрат и айсбергите плуват в морето.

16. Петдесет нюанса сиво

Вие сте свикнали да се подчинявате на другите както в службата, така и в личните си взаимоотношения. Най-големият ви проблем е, че е може да разберете какво искате за себе си. Трябва да спрете да отлагате живота си заради одобрението на околните.

17. Кръстникът

Вашите темпераменти се сблъскват като сицилиански мафиоти в италиански филм, но семейството е свещено и за двама ви.

Илюстрации: Ина Гревцева за BrightSide.me

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X