Напишете дума/думи за търсене

Избери келтски печат и разбери повече за себе си

Келтските възли, наричани още Icovellavna, са сбор от възли и стилизирани графични изображения, използвани за украса и духовни цели от древни времена. Подобни печати се срещат в римската и византийска архитектура, в коптските, келтските, ислямските, средновековните руски, етиопските и съвременни европейски произведения на изкуството. Келтският възел може да се разглежда и като келтски печат.

Келтският печат и магията на келтския възел

Магията на възела е много древна форма на магьосничество, свързана с елемента Въздуха. Възелът представлява непрекъснатия, безкрайния поток на енергия. Тъй като никога не може да се намери началото и края на един възел, келтските възли представляват върховното магическо знание: миналото, настоящето и бъдещето е едно, всичко е сега! Всичко е във възприятието. Това, което възприемаме като минало, съществува в съзнанието ни като символ. Ето защо келтските възли може да се разглеждат и като мандали - хиндуистка и будистка версия на келтските възли.

Изберете един от тях и разберете повече за себе си.

1. Дървото на живота

Има голям потенциал във вас. Корените ви са дълбоко свързани със Земята и искате да имате солидни основи в живота си. Заземяването ще бъде от полза за вас. Колкото повече черпите енергия от Земята, толкова по-щастливи сте със света около себе си и се чувствате по-живи.

Погрижете се добре за гръбнака и кръста. Свържете се с природата и винаги помнете думите „Както на земята, така и на небето!“.

2. Вътрешен огън

Избрахте келтския възел, който представлява огън и феникс - свещената птица на огъня. Вие сте много амбициозен човек, пълен с енергия и страст. Огънят гори ярко вътре във вас, но внимавайте, защото ако сложите повече масло в огъня, той по-бързо ще изгасне. Вместо това бъдете по-търпеливи и ще имате по-добър живот.

Колкото повече изразявате своята страст и креативност, толкова по-удовлетворени ще се чувствате.

3. Великият дракон

Духът на Земята ви говори с ясен глас през този келтски печат. Вие сте едно с природата и света, вътре и отвън. Силата, която притежавате, е неизмерима и може да донесе голяма радост както във вашия живот, така и в живота на другите. Когато осъзнаете, че истинската сила се крие във вас и това идва естествено, толкова повече ще се чувствате готови да промените нещата, които не ви харесват. Великият Дракон говори за връзка с природата, сред която трябва да прекарвате повече време. Това ще ви помогне да усъвършенствате силата си по по-здрав начин.

4. Пентакълът

Този келтски печат символизира великия символ на защита и лична сила - пентакъла. Време е да балансирате живота си. Трябва да обедините духовното и физическото си Аз. Ще усетите ползите от всякакви защитни магически практики.

Печатът изглежда като звезда, изобразявайки яркостта и топлината на сърцето ви. В здравословно отношение детоксикацията на черния дроб върши чудеса за вас.

5. Котешкият възел

Ако сте избрали този келтски печат, вие вършите всичко с бързина и пъргавина. Гъвкав човек сте, но в същото време не искате да бъдете обезпокоявани от външни влияния, които може да ви причинят неудобства. Имате огромната способност интуитивно да вървите по правия път, дори и да не го виждате. Обичате да се чувствате защитени и обгрижвани.

Колкото повече познавате себе си, толкова по-добре ще познавате света.

6. Божественото слънчево цвете

Сърцето ви е отворена книга. Излъчвате топла и приятелска енергия. Грижата за другите и да сте подкрепяща фигура за всички са изключително важни за вас. Да се ??чувствате спокойни, е ключът към вашия успех. Следвайте Слънцето и никога няма да загубите пътя си.

Погрижете се добре за коленете си, а дишането е от съществено значение, за да се чувствате спокойни и балансирани.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X