Напишете дума/думи за търсене

Аз избирам кого искам в живота си

Ти искаше да си там, когато дори аз не исках да бъда с мен. Ти беше до мен в най-тъмните ми времена. Избирам те в живота си, защото ме караш да бъда по-добър човек, защото не знам как да се смея или да плача с никого по начина, по който го правя с теб.
Това, което е сигурно е, че аз избирам теб, защото решавам кого да имам близо до себе си, тъй като вече знам, че това е едно от малкото неща, които наистина имам свободата да избирам.

Нищо не ме прави по-щастлив от това да споделя живота си с хората, които обичам, до себе си.

Една от причините, поради които искам да бъдеш в живота ми, е, че ми показа, че искаш да останеш в него. Може би това е дори най-важното: никой не може да добави повече към живота ни от тези, които искрено искат да го направят. Тъй като се срещаме с нови хора, никога не знаем каква роля ще изиграят в живота ни, но скоро разбираме, че всеки детайл е важен, когато решаваме дали да останем или да напуснем.

Ето защо съм сигурна, че съм права за теб: дойде, без да вдигаш много шум, просто исках да ме познаеш, а след това ми показа, че трябва да те държа при себе си, като в замяна искам само да се грижим един за друг през добри и лоши времена.

Избирам и когото не искам в живота си. Нищо в живота ни не е сигурно и особено не и в отношенията ни.

Хората, които обичаме, наистина са семейството, което имаме, това, което ние избираме, или това, което позволяваме да бъде наше семейство. Що се отнася до онези, които в крайна сметка са токсични за нас, които не внасят нищо добро в живота ни, по-добре е да ги пуснем.


Изберете тези хора, които ви прегръщат и когато сте паднали, тези, които се радват на победите ви и споделят пораженията ви.

Бягайте от хора, които ви дават лоши вибрации, и се обградете с приятели, които наистина ви обичат и които се радват на живота. Напомняйте им всеки ден колко са важни за вас, ако имате нужда, и им покажете, че може да направите същото и за тях.

Не позволявайте на времето да мине, без да вземете решение да обичате себе си и да се оставите да бъдете обичани: направете избор, изберете кой заслужава да бъде в живота ви и се грижете за него завинаги.

Бързо прощавайте лошото, помнете всички добри неща, които някой е направил за нас. Практикувайте добродетелта на прошката, ако наистина искате да имате този човек в живота си и да му дадете шанс: вие решавате.5 начина да заобичаме себе си

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X