Напишете дума/думи за търсене

Как да спестим по празниците, без да лишим семейството си от нищо

В най-топлия и бляскав месец на годината екипът на “24 часа” и MILA.bg ще ви преведе в няколко поредни броя през едно истинско чудо – да посрещнете Коледа и Нова година щастливи, спокойни, без стрес, с пълна трапеза и пълни сърца. За целта ще ни помогнат приятелите ни от Kaufland България – веригата, в която на едно място може лесно, сигурно и изгодно да напазарувате всичко необходимо – от пресните продукти, необходими за празничните трапези, през подаръците, до украсата.

Следете двата сайта, за да научите повече подробности за чудесата, които предстоят, от коледния подкаст с Мила и Толик.

След като прекарахме миналата Коледа затворени вкъщи и далеч от близките си, инстинктът за глезене на семейството може да е по-напорист тази година.
Но това, което със сигурност не искате, е да започнете 2022 г. на червено. Планирането, бюджетирането и проследяването на разходите ви е най-добрият начин да прекарате брилянтно време, без да си причинявате финансов махмурлук.
Разбира се, подаръците държат голяма част от акциите, свързани с разходите, но не е задължително да изтупвате кесията до последната прашинка.

В Kaufland ще намерите дарове за всичките си любими хора и то на празнични цени.

Разполагате с по-малък бюджет, но повече от всякога искате да се възползвате максимално от Рождество, тогава защо тази година не помислите за „семейни подаръци“ или Таен Дядо Коледа?

Ако имате много хора, за които да пазарувате коледно, като голяма фамилия и безброй приятели, това е чудесен начин да намалите разходите. Красива и вкусна бонбониера, тенекиена кутия с джинджифилови бисквити или сладки или настолна игра може да бъде чудесен семеен подарък.

Разбира се, по-големите и по-скъпи армагани не трябва да са прокудени от пространството под елхата само защото имате ограничен бюджет тази година. Просто ги купете с някой друг.
Накарайте братята и сестрите си да купите един общ, но по-обемист подарък за родителите си.
Така де, споделянето е грижа. А споделянето на цената на един голям подарък е чудесен начин да зарадвате скъпите си хора, като същевременно се грижите за бюджета си.

За никого не е тайна, че онлайн търговията спестява време, но Коледа е време да бъдем по-умни с пазара.
Плащането на таксите за доставка наистина може да добави ненужна тежест към празничните сметки.

Най-добре е да разходите празничния си дух до един от супермаркетите на Kaufland, така със сигурност ще ви излезе по-евтино. Освен това народът мъдро го е казал: „Очи да видят, ръка да пипне”. С физическото посещение на веригата спестявате и неудобството от връщането на закупения подарък, ако това, което сте получили наяве, се разминава с видяното във виртуалната реалност.


Не се подлъгвайте да купувате повече храна, отколкото ви е необходимо. Ако офертата „купете един продукт, вземете втория на половин цена“ е наистина добра за вас, възползвайте се от нея. Но ако не се нуждаете от два от артикула, избягвайте да трупате запаси в хладилника. На Коледа всички сме склонни да прекаляваме с храната.

В интернет могат да бъдат намерени десетки калкулатора за порции храна, които идеално изчисляват количествата, необходими за трапезата. Но за да ви излязат сметките, помнете, че смяната на маркови продукти с тези, които са собствена марка на Kaufland, може да направи значителна разлика в коледната ви разписка за храна.

И не забравяйте, да бъдете сантиментални, докато харчите. Не грабвайте на братовчед си Иван първата играчка зае елхата, която се изпречи пред погледа ви, освен ако това не е нещо, което той специално събира, разбира се. Вземете подаръци, които отговарят на интересите или нуждите на любимите ви човечета.

Или им дайте подарък, който може да направи истинска промяна в живота им. Магазините на Kaufland са пълни с идеи във всякакви ценови диапазони.

Годината беше добра, но защо да не направите този празничен сезон страхотен. Бюджетирайте, подарете и се насладете на добри новини за Коледа и щастлива нова година!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X