Напишете дума/думи за търсене

3 зодии, които вярват в свръхестественото

Някои хора отхвърлят концепцията за свръхестественото.
но има хора, които са обсебени от свръхестествени или паранормални неща. Те страстно говорят за Йети, НЛО и призраци и за различни конспиративни теории около тях.
Според Scientific American Post 41% от американците смятат, че „екстрасензорното възприятие” (телепатия) е възможно, 42% вярват, че съществуват „призраци”.

Може би вината е в техните звезди.
Кои зодии са привлечени от свръхестествени и паранормални неща и вярват в алтернативна реалност?

Дева
Известно е, че Девите са логични, умни и непредубедени, но въпреки това вярват в свръхестествени същества.

Това е различно от техните личности, но те са заинтригувани от призраци и духове или извънземни. Не само разбира паранормалните понятия, но Девата е доста очарована от тази тема и се радва на неизвестното.
По време на среща с призрак, Девата може да се опита да психоанализира и декодира защо все още не е преминал на другата страна.


Водолей
Водолеят винаги е готов да се впусне в нещо ново или непознато и различно, поради което е силно привлечен от свръхестественото.
Хората от този знак обичат идеята за нещо, което е невидимо, извънземно и извън научното обяснение. Те обичат да слушат страшни истории, както и да споделят разказите си за паранормални срещи.

Когато говорите с Водолей, темата за НЛО или каквато и да е теория на конспирацията може да бъде умопомрачителен разговор. Винаги е готов да сподели собствената си теория на конспирацията.

Риби
Рибите дълбоко вярват в съществуването на призраци и духове, а не в чудовища или извънземни. Имайки фино настроени сетива, те може да са готови да се опитат да се свържат със свръхестествено същество или нещо от другата страна и да станат приятели.
Чувстват или са във връзка с нещо, което другите хора намират за лудост.

Въпреки че не е научно доказано, Рибите проявяват жив интерес към свръхестествените или паранормалните идеи, защото знаят, че всичко в света не може да бъде обяснено или дефинирано с логика през цялото време. Не е ясно как, но изглежда те „просто знаят“, че съществува паранормално. Нищо чудно, че ги наричат мечтатели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X