Напишете дума/думи за търсене

Подаръци за него - този път без клишета

Колко пъти досега за св. Валентин сте му купували обувки, самобръсначка, парфюм, книга или блуза. Колан, гривна, часовник - изтъркано, нали?

Ето няколко по-нестандартни идеи, с които ще го зарадвате и изненадате за Деня на влюбените.

Ако е разсеян и често губи неща, не знае къде е портфейлът му и ключовете за колата, Tile Pro е решение за него. Лесният за използване търсач работи с безплатно приложение Tile с устройства с Android и Apple и има 120 м обхват за търсене на предметите, към които е прикрепен. Може да използва и гласа си, за да намери нещата си из къщата. Просто трябва да помоли Amazon Alexa или Google Assistant да намери дистанционното, ключовете или нещо друго с плочка Tile върху него.

Ако обаче сте по-загрижени за физическото, а не за умственото му здраве, изненадайте го с пръстена Oura. Носят го спортисти от ранга на NBA играча Крис Пол, олимпийската шампионка Линдзи Вон, световният шампион по сърф Кай Лени.

По-лек е от обикновен пръстен (4 до 6 грама), има от 4 до 7 дни живот на батерията, водоустойчив до 100 м, съвместим с Apple Health и Google Fit. Oura измерва сигнали от пръстите (точно до артериите), където може да получи най-точното отчитане на сърдечен ритъм 24/7. Следи качеството на съня и дава препоръки за най-подходящо време за почивка. Измерва телесната температура, брой стъпки, изгорени калории, нивата на кислород в кръвта. Неслучайно учени са използвали Oura и неговите температурни сензори в проучване за откриване на COVID-19 преди признаци на симптоми. Има и над 50 аудио сесии за медитация, сън, фокус, повишаване на енергията и други.

Ако е работохолик, често се преуморява и има проблеми със съня, подходящ за него е Dodow. Това малко устройството ще му помогне да заспи в рамките на 8 минути, лесно и без стрес. Резултатът всъщност се постига чрез техниката на дишането - един от от най-добрите начини за регулиране на стреса и психическото безпокойство в основата на медитацията и йогата.

Докоснете чувствителната на допир повърхност веднъж за 8-минутния режим, два пъти за 20-минутен режим. След това трябва просто докато си лежите, да синхорнизирате дишането си със синята светлина, проектирана на тавана: вдишвате, когато светлината се разширява, и издишвате, когато лъчът се прибира. В края на упражнението Dodow се изключва сам, а половинката ви може да заспи в любимата си поза.

Ако любимият ви мъж е пушач, то перфектен технологичен подарък за него би била някоя от бездимните алтернативи на пазара – устройства за нагряване на истински тютюн като IQOS и lil Solid.

С тях той ще премахне цигарения дим от живота си и ще се отърве от пропиващата се в дрехите и косата лоша миризма. Няма го и неприятния дъх на цигари, който отблъсква много от представителките на нежния пол. При бездимните устройства, при които тютюнът не гори, а се нагрява, няма цигарен дим, пепел и катрани. Бездимните продукти, за които е научно доказано, че, макар и не без риск, са по-добра алтернатива на продължителното пушене, носят на пълнолетните пушачи наслада от тютюна без да създават дискомфорт на околните с неприятната миризма на цигарен дим.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X