Напишете дума/думи за търсене

Ензими борят кожни дефекти

Столичната Хил клиник - едно от премиум местата за естетична медицина, обяви, че вече работи с иновативната технология PBSerum. Основата на продуктите са рекомбинантни ензими с различни приложения за корекция на кожни дефекти.

Откритието е направено от известна испанска лаборатория с разработки в бюти индустрията. Трите продукта от серията съдържат ензими от последно поколение, предназначени за корекция на специфични индикации. Противодействат бързо и сигурно при отпусната и състарена кожа, мастна фиброза, екстремна фиброза, целулит, белези и стрии.

Основните им съставки са рекомбинантните ензими колагеназа, липаза и лиаза с добавка хиалуронова киселина. Д-р Елеонора Валянова от Хил клиник споделя, че ги ползва за разрушаване на депа от подкожни мазнини. Препоръчва ги особено при разграждане на мастни торбички под очите и двойна брадичка. Д-р Лидия Ванеска добавя, че се справят чудесно с лечението на фибрози, изглаждат белези от всякакъв вид. Приложението им е строго индивидуално, а схемата на терапията се определя след обстоен преглед.

Приложението на рекомбинантните ензими в естетичната медицина предстои да се развива. Доказано е тяхното действие за активиране фибробластите в кожата да синтезират нови колагенови влакна. Това се отразява благоприятно на еластичността на кожата, тушира бръчки и отпускания, създава по-сияен и свеж вид. Продуктите от серията са произведени от по-чисти ензими с опростена структура, което ги прави по-ефективни и хипоалергенни. Всеки от тях има различно приложение, включително антиейдж, стягащо, изглаждащо, отслабващо, заличаващо белези и стрии.

В Хил клиник държат на безопасността на пациентите, затова са доволни, че PBSerum Medical е тествана в in vivo и in vitro проучвания. In vivo резултатите показват висока ефективност в лечението на фиброза, с видими резултати още след първото приложение. Техниката на производство на рекомбинантните ензими и запазването в стерилна среда чрез лиофилизация, осигурява високо ниво на сигурност. Ензимите запазват 100% от свойствата и активността си, без да е необходимо дабавянето на консерванти, което е от особена важност за пациентите.

За безплатна първична консултация в Хил клиник: 02 439 3131

  • Ключови думи:
X