Напишете дума/думи за търсене

Тенденции в грима през 2022 – смели очи и сочни устни

Тази година трендовете в грима са посветени на сияещия, естествен външен вид, като всеки би могъл да добави и нещо характерно и цветно като акцент. Допитахме се до консултантите по красота в dm и те ни разведоха из актуалните си предложения, които да ни помогнат да изглеждаме перфектно, като едновременно с това сме сигурни в състава на продуктите, за да се погрижим и за здравето на нашата кожа.

1. Ярък руж

Ружът се завръща и е по-секси отвсякога. Изящният руж е една от най-новите тенденции в грима за този сезон. По-ярки цветове като наситено прасковено и силно розово, заемат централно място в листа на професионалните гримьори, а това е лесно да се направи у дома.

Характерното тази година е, че начинът, по който трябва да нанесете руж, е различен. Цветът се нанася върху ябълката на бузата и се изтегля към слепоочието и в гънката на окото.

BH Cosmetics  Truffle Blush Palette Chocolaте Cherry Палитра ружове
BH Cosmetics Truffle Blush Palette Chocolaте Cherry Палитра ружове

2. Грим без грим

Целта е да има минимално покритие с блестящ завършек. За да спазите тази тенденция, използвайте хидратиращ фон дьо тен и отгоре сложете хайлайтър. Един страхотен продукт е хайлайтърът на GOLDEN ROSE miss beauty, който е в удобната форма на стик.

GOLDEN ROSE miss beauty Стик хайлайтър, 1 бр.
GOLDEN ROSE miss beauty Стик хайлайтър, 1 бр.

3. Контуриране

Топлите дни са зад ъгъла и бронзовият стил на гримиране излиза смело напред. Предлагаме ви една много лесна и модерна техника, която се нарича контуриране с автобронзант. Смесете няколко капки автобронзат със серума си или с крема за лице, и очертайте носа, линията на бузите, челюстта. Целта е да отличите най-красивите си черти и да им придадете характерност.

4. Сочни устни

Гланцът за устни и тази година е на върха на гримьорската четка. Лъскавите устни вероятно никога няма да излязат от мода. Съветът на специалистите е да не търсите матови и безлични цветове, а да подчертаете женствеността си с красиво, качествено червило с гланцов завършек. Заложете на червилата на wet n wild Megalast и ги съчетайте с подходящ лак за нокти на s.he colоr & style perfect matt или nudes.

wet n wild Megalast Червило за устни, 1 бр., различни цветове
wet n wild Megalast Червило за устни, 1 бр., различни цветове

5. Смели очи

Този сезон звездата в грима са сенките за очи. Защото трендът е да подчертаем и акцентираме очите смело. Изберете палитра с наситени и трайни цветове. 

Color Circuit Палитра сенки за очи, 6 цвята различни видове
Color Circuit Палитра сенки за очи, 6 цвята различни видове

В dm може да намерите палитра за очи trend !t up Color Circuit с 6 цвята, които са напълно достатъчни, за да постигнете изразителен поглед. Допълнете с хубава, плътна спирала за мигли, като тук препоръката пада върху MAYBELLINE NEW YORK the Colossal Curl Bounce, а ако решите да избухнете, може да добавите и от специалните камъчета за грим във вътрешния ъгъл на окото.

MAYBELLINE NEW YORK the Colossal Curl Bounce Спирала за мигли, 1 бр.
MAYBELLINE NEW YORK the Colossal Curl Bounce Спирала за мигли, 1 бр.

6. Изкуствени лунички

Отдавна отмина времето, в което трябваше да се опитваме да скрием луничките си. Вместо това сме тръгнали по обратния път: изкуствените лунички са една от най-модерните тенденции за красота на този сезон. Може да ги постигнете с къна, очна линия, молив за вежди или писалка за лунички, за да създадете този слънчев стил.

trend !t up Brow Booster Молив за вежди, 1 бр., различни нюанси
trend !t up Brow Booster Молив за вежди, 1 бр., различни нюанси

След като създадете перфектния грим върху лицето си, не забравяйте да се погрижите за четките. Чудесен вариант е да ползвате разтвора за почистване на четки за грим на ebelin. А ако искате да имате винаги в себе си четка за евентуални корекции, в dm ще намерите прекрасен комплект мини четки на Jean Louis David, който може да носите с удоволствие в дамската си чанта. 

Jean Louis David Комплект Мини четки за грим, 4 бр
Jean Louis David Комплект Мини четки за грим, 4 бр

  • Ключови думи:
X