Напишете дума/думи за търсене

Хазартни приключения за жени: Как да управляваме умно парите си според Betindex net

Източник: Pixabay

Рискът си остава риск, когато говорим за спортни прогнози и хазартни игри. Почитателите на този вид развлечения могат да се чувстват облагодетелствани от нарастващия брой лицензирани букмейкъри в България. Но може ли да се регистрираме навсякъде и да играем във всяка една бетинг платформа? Звучи най-малкото екстравагантно, а и до голяма степен неоправдано, що се отнася до контролиране на бюджета за игра. От Betindex net дават няколко резонни съвета как да управляваме умно парите си в системата на един оператор, както и в общия план, ако имаме действащи акаунти на повече от едно място.

Не трябва да залагаме повече от това, което може да си позволим да загубим

Хазартното приключение на разумния играч стартира с планиране на бюджета. Определяме си колко голяма да бъде “кошницата” за ден, седмица или месец, т.е. какви по размер средства сме готови да отделим, за да залагаме. Това е сумата, която приемаме, че може да си позволим да загубим, без да се отрази осезаемо на стандарта ни на живот. Да речем, поставяме си лимит от 10 лева на ден, 50 лева на седмица или 100 лева на месец. Това е рамката, не излизаме от нея. Ако не спечелим нищо, по-добре временно да спрем и да изчакаме навлизане в следващия период.
От Betindex net припомнят добре познато правило в хазарта - не трябва да се играе с идеята да се върнат старите загуби, като се рискуват нови пари. Ако пък запишем печалби, то може да си върнем парите напълно или частично, но отново не трябва да излизаме извън бюджета.

С каква сума да се стартира след регистрация при нов букмейкър?

В последно време едва ли не на всеки два-три месеца научаваме, че нов букмейкър е стартирал своята дейност в България. Всеки следващ оператор се опитва да привлече потребители с апетитни бонуси и нещо по-различно в сравнение с конкуренцията. Ако сме избрали да изпробваме някоя от новите платформи или пък такава, в която досега не сме имали профил, то с каква сума е препоръчително да започнем. Всеки букмейкър поставя долен праг за депозит - ако той е 20 лева, няма как да внесем по-малко при съответната транзакция. От една страна, звучи резонно да стартираме с минимума - в горния пример с 20 лева. Това е предпазлив подход, който може да оправдаем с това, че не познаваме още системата. Но, от друга страна, на база първата вноска ни се начислява и стартовият бонус. Т.е. ако стартираме с възможно най-малко наши пари, ще получим и по-малък комплимент, а в някои случаи придържането към прага може да ни лиши от добри възможности.

Отново трябва да се върнем и на горното правило - определяме бюджет и го спазваме. Това важи и за стартирането в рамките на нова за нас платформа. Внасянето на по-голяма сума пък създава по-сериозно предизвикателство пред потребителите, когато бонусът трябва да се разиграе.

А превъртането е ключов фактор преди да пристъпим към теглене. Прекрасно е, когато може да усвоим печалби, но трябва да проверим дали с изходяща транзакция няма да нарушим условията по конкретна оферта. Иначе също от Betindex net съветват да не теглим всички възможни средства, когато успеем да реализираме плюс в играта.
Добре е в акаунта да останат някакви средства, тъй като те не само ни дават шанса да продължим играта, но могат да бъдат гаранция, за да използваме някои услуги на букмейкъра като пряко предаване например.

Когато трябва да “жонглираме” между две и повече платформи, управлението на парите става по-сложно. Но най-важното е да запомним първото правило - никога не залагаме повече от това, което може да си позволим да загубим.

  • Ключови думи:
X