Напишете дума/думи за търсене

„Макдоналдс“ набира нови служители, предлага гъвкаво работно време

Работата е подходяща за ученици и студенти, защото дава възможност за почивни дни през седмицата

Образованието, съчетано с работа, винаги е била една нелека задача за младите хора. Но винаги е била постижима на правилното място - "Макдоналдс", защото дава възможност за гъвкаво работно време и работа за всеки - от ученик до пенсионер, без ограничение във възрастта. Компанията е отворена за работа към всички, дори и към хора със специални нужди, както и към онези, които които не са определили към каква кариера да се насочат.

Завършвайки училище, младите хора трудно избират какъв професионален път да поемат. Всички обаче искат да бъдат на първо място самостоятелни.

„Макдоналдс“ е точното място, което дава възможност на студентите да бъдат независими, без това да поставя образованието им на заден план. Тайната на успешното съчетаване на двете дейности се крие в гъвкавото работно време и почивните дни през седмицата. Наред с това обаче работата развива личностни умения, насърчава инициативността и екипната работа, и създаването на трудови навици.

Световноизвестната верига за бързо обслужване е перфектната първа работа за млади хора, но не по-малко и идеално място за развитие на кариера. „Макдоналдс“ дава равен старт на всеки, а развитието зависи от вложените усилия, умения, възможности и желание за кариерно развитие.

Всеки клиент е виждал как служителите в ресторантите на веригата са като един отбор. За да има успех и да научи служителите си на добро отношение към клиентите, „Макдоналдс“ се стреми да създава лидери, които да движат процеса напред.

Как се става лидер? Стъпка по стъпка, с всяка една малка, изпълнена добре професионална задача, без протекции, единствено на база на уменията на всеки  служител. Това е пътят към кариерното развитие в „Макдоналдс“.

Компанията отново набира служители за ресторантите си в 10 града у нас. Веригата има над 28-годишно присъствие на българския пазар, а първият ресторант отваря врати през далечната 1994 в Пловдив. Към настоящия момент над 1000 души работят в компанията, която оперира в София, Пловдив, в близост до Пазарджик, Варна, Бургас, в близост до Перник, Плевен, до Ямбол, Велико Търново и Стара Загора. В тези градове и районите около тях вероятно почти няма жител, който поне веднъж да не е обядвал или вечерял в известната верига, тъй като обслужваните клиенти са над 5 милиона годишно. В световен мащаб към настоящия момент „Макдоналдс“ е най-голямата верига от ресторанти за бързо обслужване с над 35 000 обекта в над 100 държави. Това се дължи главно на факта, че в „Макдоналдс“ не харесват думата "компромис".

Освен гъвкаво работно време работата в компанията на един от най-проспериращите ресторанти в света със сигурност има какво да даде на младите хора, готови да се развиват, растат и усъвършенстват постоянно в ресторантьорския бранш, за да бъдат сред най-добрите в това, което „Макдоналдс“ прави. Успехът обаче е личностна черта, показва го и статистиката - 95% от мениджърите в ресторантите са започнали от най-ниското стъпало като ресторантски служители. 5 поредни години „Макдоналдс“ заема първото място в категорията „Големи компании“ в проучването за най-добрите работодатели в България и два пъти се нарежда сред 10-те най-добри работодатели в Централна и Източна Европа в проучването на Hewitt/AON.

Какво стои зад този успех на марката „Макдоналдс“? Със сигурност хората и техният новаторски за времето дух, въвели бързото обслужване и цялата концепция на веригата, включваща култура, качество, чистота и достъпност.

Днес „Макдоналдс“ търси теб, за да ти даде това което може Кандидатствай сега.

  • Ключови думи:
X