Напишете дума/думи за търсене

Българско откритие: Как да свалим до 15 кг само с билки

Българската компания за хранителни добавки “Мегасмарт” представи нов,  революционен продукт в борбата с излишните килограми. Добавката  съдържа само натурални съставки и е патентована под името СЛИМ ЕКСТРИЙМ. Компанията - производител, която вече има зад гърба си над 100 хранителни добавки, споделя че новата формула е базирана на  едни от най-силните билки за потискане на апетита и изгаряне  на подкожните мазнини.

“След безапелационния успех на продуктите ФЕТ БЪРНЪР, ФИГУРА ФИКС, СЛИМ х5 дойде ред и на СЛИМ ЕКСТРИЙМ. За да надградим успеха трябваше да създадем подобрена формула, базирана на билки, вложени в досегашните продукти, но и да разширим състава с нови, по-силни екстракти. След серия консултации с диетолози и експерти в областта на здравословното хранене, успяхме да създадем формула, която да задоволи търсенето на потребителите, борещи се с наднорменото тегло - да изгаря мазнините, да контролира апетита, да не изисква строг хранителен режим и тежки тренировки за постигане на желания резултат и не на последно място - да не подлага на риск  по никакъв начин човешкото здраве”, съобщават създателите на продукта.

 Направени тестове с продукта СЛИМ ЕКСТРИЙМ показват понижен апетит още в първите дни на прием. Допустимите резултати, които могат да се постигнат с продукта и в комбинация с правилен хранителен режим, са до -15 кг за тримесечие. Хранителната добавка Слим Екстрийм съдържа екстракт от лютив червен пипер, малинови кетони, екстракт от горчив портокал, екстракт от зелен чай и CLA – (Linoleic Acid) с източник семена на Шафранка.

СЛИМ ЕКСТРИЙМ може да се поръча директно от производителя на промоционална цена от 35 лв. за една опаковка, вместо за 54 лв. или 3 опаковки (пълен курс на терапия) за 105 лв + Безплатна доставка. Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел. 0877 72 10 40.

  • Ключови думи:
X