Напишете дума/думи за търсене

Нарру е номиниран за ресторант на годината в Лондон

Всеки може да подкрепи българското заведение в онлайн гласуването

 Нарру Лондон  е номиниран от престижната организация British Restaurant Awards за най-добър ресторант в Лондон и за ресторант с най-добро обслужване в Англия. Селекцията е направена сред хиляди заведения на Острова, като българската верига има реален шанс да спечели. Това зависи от онлайн гласуването, което тече до 5 септември 2022 г.

Екипът на веригата разчита на всички клиенти, които обичат Нарру,  да дадат своя глас български ресторант да стане ресторант на годината в Лондон в конкуренция със световноизвестни имена в бранша. Нарру стандартът е един и същ навсякъде и дори и да не са посещавали заведението в Лондон, те добре познават какво се предлага като обстановка, интериор, меню и обслужване.

Гласуването става на следния линк, след кратка регистрация:  https://www.britishrestaurantawards.org/register/.

Всеки глас има значение, а признанието, което получава ресторантът в Лондон, е признание не само за Нарру, но и за България, защото ясно показва, че можем да се състезаваме и да печелим и на голямата международна сцена. Сред номинираните за 2022 година попадат шеф готвачи, удостоени със звезди Мишлен, като Джейми Оливър, Гордън Рамзи, Леви Руутс, Симон Ример и други, а сред номинираните ресторанти има прочути локации като Дорчестър на Ален Дюкас, ресторант Новиков, ресторантът на Гордън Рамзи, както и на хотел Риц в Лондон, Гаврош и Савой.

Нарру Лондон отваря врати на една от най-престижните локации в Лондон - Пикадили Съркъс в началото на 2020 година, когато периодът съвпада с пандемията и това прави успехът на новосъздадения ресторант още по-забележителен.

Въпреки предизвикателствата заведението  успява да се наложи на една от най-трудните кулинарни сцени в света и след разхлабването на мерките бързо се превръща в един от най-посещаваните ресторанти в Лондон, където всеки ден могат да се видят опашки от чакащи пред вратите му.

Каква е рецептата за успех?

Абсолютно същата като на всяко от 22-те Нарру заведения в България - престижна локация, интериор, създаден с респект към клиентите, пресни и качествени продукти, приготвени по изпитани рецепти, обслужване с усмивка и персонално отношение. Всички ястия, които се сервират в Нарру Лондон, се разработват в лабораторията на Нарру в България като единствената разлика е, че се тестват не само от български фокус групи, но и от английски. Голяма част от екипа, който работи в Нарру Лондон, също е от българи които спазват изцяло познатия Нарру стандарт за обслужване, което е и основната причина да бъде номиниран за най-добър екип в Англия. 

  • Ключови думи:
X