Напишете дума/думи за търсене

Hollywood Spectra най-накрая и в България

Първите 100 пациентки получават процедура на специална цена

Известна като любимата процедура на Ким Кардашиян, Hollywood Laser Peel® e вече на разположение и у нас, в столичната Хил клиник. Процедурата няма равна по отношение силата на почистване и в същото време деликатността на ексфолиацията. Премахват се черните точки, намалява се омазняването, тушират се пъпки и възпаления, свиват се порите и се изглажда повърхността. Усещането по време на терапията е много приятно, а след нея няма оток или болезненост. Евентуалното леко зачервяване отминава за часове, а кожата става гладка и кадифена на допир. Гримът, положен върху лице, преминало Холивудски пилинг, изглежда много по-добре, а често и отпада и нуждата от нанасяне на фон дьо тен.

Новото изживяване е подчинено на идеята за максимален комфорт по време на терапията, активирана от лазерната платформа Lutronic Spectra™. Всъщност всяка друга, рекламирана като „холивудски пилинг“ процедура, освен извършваните на именно този апарат, е дубликат. В Хил клиник разполагат с оригиналния лазер и с истинската карбонова паста, която е с много миниатюрни частици, които да проникнат дълбоко. Лечението в 3 стъпки и включва фино нанасяне на патентована въглеродна паста на лицето, нежно нагряване на кожата и накрая бързо наносекундно изпаряване на веществото, което привлича със себе си всички следи от грим, нечистотии, излишен себум. По фантастичен начин терапията помага за ексфолирането и съживяването на кожата, за почистването и свиването на порите и за създаване на копринен финиш. В допълнение вибрационната система на лазера нетермално активира производството на нов колаген. Именно за това дамите не усещат парене или силно загряване, както при други колагеностимулиращи лазерни терапии.

Холивудският лазерен пилинг може да се извърши само за 20-25 минути без предварителна подготовка. Може да решите да го направите спонтанно и веднага да запазите час, дори по средата на деня, между различни работни ангажименти. Неслучайно тази полираща и антиейдж терапия е толкова популярна сред звездите, които я ползват в деня преди голямо събитие на червения килим. Социалните медии изобилстват от снимки и кратки видеа на лазерната процедура както в профилите на знаменитости, така и на обикновени жени. Едни от най-големите му фенове са милениалите (Поколение Y), които търсят забележителен резултат от незабележими терапии.

В България само Хил клиник може да предложи Hollywood Laser Peel® и то на достъпна за широката аудитория цена. Освен това като част от премиерата на лазера у нас от клиниката предлагат на първите 100 пациентки възможността да се възползват от намалена стойност на процедурата. 

  • Ключови думи:
X