Напишете дума/думи за търсене

Хил клиник с реверанс към отбора "майка и дъщеря"

Екипът на известната столична Хил клиник споделя, че техните пациентки са жени от различни поколения. В ежедневните си контакти с тях те са забелязали, че не само чертите на лицето и семейните бижута преминават от майката към дъщерята. Предават се също начинът на живот, самоуважението, ритуалите за разкрасяване. Един от начините майката да се погрижи за момичето си е да го възпита да уважава външността си, да се гордее с лицето и тялото си, да полага усилия да изглежда добре.

Поддържаният външен вид неизменно кара жената да се чувства по-щастлива, по-уверена и по-доволна от живота. Майките често предават умения и бюти рутина, учат на различни трикове и завещават козметични тайни и домашни рецепти. Веднъж доверила се на своя естетичен дерматолог и козметик, майката неизменно води и дъщеря си в кабинета му.

Ако красотата и здравето на кожата е важна за майките, то те преподават отрано този урок на дъщерите си. Затова от Хил клиник решават през декември да направят реверанс към тази така специална връзка майка – дъщеря. Надяват се предложението да зарадва и двете! Ето какво предлагат от клиниката:

Вземете две апаратни процедури за лице или тяло и получавате втората с 50% отстъпка! Това могат да са терапии за тяло, за лице, лазерни епилации, козметични терапии, отслабващи и моделиращи процедури – буквално всичко, което предлагаме в Хил клиник!

И да, от клиниката споделиха, че кампанията важи също за снахи и свекърви. Ще получите безплатна първична консултация, която ще ви насочи към най-добрия набор процедури за вашата кожа. Клиниката е оборудвана с апаратура от световна класа, налична е и уникална за страната техника като StarFormer и Hollywood Spectra. Като част от промоционалното предоложение може да се възползвате от лазерно лечение на акне с ClearSkin, студена лазерна епилация, 3D фейслифтинг, оригиналният Холивудски пилинг, антицелулитни процедури с VelaShape, SRA (skin rejuvenation), тренажор за тазови и вагинални мускули, кислороден Jet пилинг и безконтактна мезотерапия, процедура за стягане на мускулите и скулптуриране на тялото и много други.

Ако искате да се потопите в истинско луксозно бюти изживяване, запазете час предварително на 02 439 3131.

*Кампанията е валидна до 31.12.2022 г. Препоръчваме да запазите предварително час за процедурите. Промоцията обхваща само платените през декември 2022-ра терапии, които могат да се ползват до 30.01.2023 г. и не се комбинира с други отстъпки.

  • Ключови думи:
X