Напишете дума/думи за търсене

Д-р Нина Цветкова: Предстои ми ново посещение във Варна, обожавам варненските си пациентки

- Д-р Цветкова, наричат ви „царицата на филърите за устни“. Къде се крие тайната на добрата корекция?

- Всъщност тайната не е само една, а комбинация от добри избори. Избор на качествен продукт, избор на подходяща техника, избор на точно количество филър, а също така и избор на пациент. Да, трябва да се прецени добре и пациента. Понякога устните са били вече тренирани по непрофесионален начин, затова винаги предлагам да разградя филъра или отказвам да работя в зоната, ако нямаме съгласие за хиалуронидаза.

- Имате традицията всеки месец да предлагате една процедура на специална цена. Каква ще е през април?

- През април във Варна решихме да направим реверанс на дамите, които търсят именно корекция на устни с хиалуронов филър. На 8 и 9 април много качественият филър за устни Teosyal ще бъде на специална, намалена цена от 450 лева за 1 мл. Аз много обичам да работя с продуктите от серията, защото те са с динамична хиалуронова киселина, т.е. интегрират се перфектно в устните и създават естествена, нежна промяна.

- Вие сте една от най-търсените за естетични процедури лекари във Варна, а всъщност работите в София.

- Да, основно работя в Хил клиник София, но регулярно посещавам Варна. Варненските ми пациенти са прекрасни дами, много лоялни и винаги следят кога е следващото ми гостуване, за да запазят час за процедура.. Жените обикновено споделят с приятелки как поддържат красотата си, а и избират дерматолог по препоръка. Затова в кабинета ми пациентки водят свои приятелки. Така от дума на дума името ми се чу в града. Освен това новата тенденция е да се залага повече на неинвазивни методи. Вместо хирургични интервенции, пациентите са убедени в ползите от методите на естетичната дерматология. Моят арсенал са ботоксът, филърите, мезотерапията, а напоследък все по-често поставям и резорбируеми конци.

- Конците са също хит сред дамите в момента. Кога ги използвате?

- Практически при всеки пациент над 35 може да се поставят конци. Има такива, които са за млади лица – те коригират фините линии и превентират остаряването. Има и други, които са за зрели лица и с тях извършвам сериозен фейлсифт. Хубавото е, че в портфолиото на Aptos са разработени различни нишки, с различна дължина, структура и дебелина. Те дават широко поле за действие на естетичния лекар.

Д-р Нина Цветкова ще дава консултации и ще извършва процедури във Варна на 8 и 9 април 2023. Изнесеният кабинет на естетичната докторка ще е в AQUAHOUSE (к.к. Св. Св. Константин и Елена) и тя ще приема с предварително записване на тел. 02 439 3131.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X