Напишете дума/думи за търсене

Три сладоледени предложения от Lidl с топ качество на ниска цена

Началото на сладоледения сезон може да започне ударно и бюджетно въпреки капризите на времето и отложеното лято. Единственото, което трябва да направим, е да посетим най-близкия Lidl магазин. Tам в следващите седмици ще открием над 70 вида вкусни сладоледа, подходящи както за освежаване навън, така и за ефектен десерт у дома, който не натоварва семейния бюджет.

Тази седмица избрахме топ 3 предложения на супер цени:

Безспорно най-изгодната оферта на веригата са сладоледите на клечка Ballino Ice Sticks, които се предлагат в удобен грамаж от 60 мл. с вкус на ванилия и шоколадова глазура на цена от 45 стотинки.

Сред сладоледените предложения с високо качество на ниска цена тази седмица е и сладолед във фунийка Super Cone на Gelatelli с вкус на ванилия и страчатела, който ще открием на цена 1,49 лв. за 105 гр. опаковка.

Отново във фунийки, но в бюджетна кутия за цялото семейството, ще открием и Trio вкусове на Gelatelli на цена 3,99 лв. Опаковката от 6 бр. съдържа сладоледи с вкусове на ванилия и фъстъци, ванилия и ягода или ванилия и шоколад, по 110 мл. всеки.

Ballino и Gelatelli са е една от трите собствени марки сладоледи на Lidl, които през миналата година спечелиха медал за качество QUDAL от независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), проведено сред 1200 българи през март 2022 г. С благодарност за високата оценка на качеството на своите сладоледи, Lidl предоставя възможност на 1000 късметлии да спечелят купони по 100 лв. за пазаруване в приложението Lidl Plus с всяка покупка на сладоледи от собствени марки.

Всичко, което трябва да направите, за да се включите, е от 8 до 28 май да закупите сладоледи на собствените марки на Lidl - Gelatelli, Bon Gelati и Ballino за минимум 4 лв. в един касов бон. Така имате шанс да спечелите един от 1000 купона за пазаруване на стойност 100 лв. в Lidl Plus. Достатъчно е само да сканирате приложението на касата, след което да потвърдите отново в него своето участие в томболата и готово. Пълните условия за участие ще откриете тук. 

  • Ключови думи:
X